Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. apríla 2016, 23:52
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Winter Soldier zložil k zemi v nových záberoch Iron Mana, Black Widow a aj Black Panthera

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Celá hŕstka Tv Spotov a klipov má za následok, že internetom sa hemžia články o nových záberoch pre Civil War.

Čakali sme a čakali, ale ten finálny trailer pre Civil War nie a nie prísť. Miesto toho ale prišiel Strange a toho doplnili TV Spoty a klipy, ktorých je k dnešnému dňu neúrekom. Nájsť si ich môžete veľmi jednoducho, a tak pre ľudí, ktorí sa už tohto filmu nevedia dočkať, pripravíme len 1 spot a 1 klip. Či chcete z Civil War vidieť ešte viac, to je len na nás. 

Začneme teda Spotom, v ktorom je tím ešte pokojný, kedy sa snažia logicky a racionálne prísť na to, ako sa z tejto nepríjemnej situácie dostať. Nikto sa zatiaľ s nikým nepobil, no napätie tu cítit je. 

Druhé video sa zameria na naštvaného Buckyho/Winter Soldiera, ktorý postupne zloží Iron Mana, Black Widow, Black Panthera a taktiež aj Agent 13 (rodina agentky Carterovej). A tam klip končí. Máme dojem, že tie súboje budú skutočne úžasné a bude ich požehnane. Viac o filme napíšeme nabudúce. Užite si videá. Zároveň vám však radíme, aby ste ich do budúcna nepozerali. Do premiéry ich budú ešte desiatky a čím menej sa o ne budete zaujímať, tým menej vás budú dráždiť.

Domov
Zdieľať
Diskusia