Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. mája 2016, 14:12
Čas čítania 0:00
Jakub Hvozdovič

Dve sestry musia prežiť obdobu apokalypsy iba s vlastnou pomocou v sci-fi thrilleri Into the Forest

FILMY A SERIÁLY EVAN RACHEL WOOD VIDEO
Uložiť Uložené

Lesy sú stále cenným filmárskym artiklom. Ako sa s ním však pohrajú tvorcovia nového sci-fi thrilleru?

Perfektné komorné sci-fi projekty môžu prísť relatívne nečakane. Veď si spomeňme napríklad na minuloročnú Ex Machinu. Dokáže sa však priblížiť podobnému úspechu aj nový film režisérky Patricie Rozemy (Mansfield Park) s názvom Into the Forest? Základ má pomerne slušný. Stavia na rovnomennom románe spisovateľky Jean Hegland a okrem zaujímavého príbehu nás láka na precítené herecké výkony, ktoré zabezpečí Ellen Page (Inception, Juno) a Evan Rachel Wood (The Wrestler, The Ides of March). Ďalej hrajú Max Minghella (The Social Network), Callum Keith Rennie (Memento) či Michael Eklund (Watchmen). Z traileru síce nie je jasné, či zájdeme do hororovej alebo nebodaj romantickej roviny, no to všetko môžeme zistiť už od 23. júna na DirecTV a 29. júla v kinách.

Dej je zasadený do blízkej budúcnosti, v ktorej sledujeme život dvoch sestier, Nell (Ellen Page) a Evy (Evan Rachel Wood), žijúcich so svojím otcom Robertom (Callum Keith Rennie). Nell sa zameriava na štúdium, zatiaľ čo Eva chce byť tanečnica. Ich mierumilovný život však naruší celokontinentálny výpadok prúdu. Rodina sa snaží držať pokope, no nástrahy sú čoraz nebezpečnejšie. Po hrozivom a brutálnom strete s okoloidúcim, ktorý otec zažije, sú sestry nútené vzchopiť sa ešte viac a spolupracovať, aby prežili v novom nehostinnom svete.

Dve sestry musia prežiť obdobu apokalypsy iba s vlastnou pomocou v sci-fi thrilleri Into the Forest
Zdroj: AC24
Domov
Zdieľať
Diskusia