Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. júna 2016, 12:25
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Predstaviteľ Dr. Dooma z Fantastickej štvorky podporil režiséra a potvrdil, že existuje skvelá, oveľa temnejšie ladená verzia filmu

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Herec Toby Kebbell sa počas rozhovoru ohľadom filmového Warcraftu vyjadril aj na tému Fantastic Four. Čo ešte prezradil?

Nech už je váš názor na minuloročný reboot Fantastic Four v podaní Josha Tranka akýkoľvek, určite budete súhlasiť s názorom, že v drvivej väčšine prípadov išlo o jedno obrovské sklamanie. Môže za to údajná nespokojnosť štúdia 20th Century Fox a následné nariadenie dotáčok? Prípadne výraznejšie odklonenie od zdrojového materiálu, o ktorom nedávno hovoril producent a scenárista Simon Kinberg? Alebo pripadá do úvahy ešte nejaký celkom iný dôvod? Skutočnú pravdu sa už pravdepodobne nedozvieme. Nektorí z vás si však možno ešte spomínajú, ako režisér svoju snímku obhajoval slovami, že natočil skvelú záležitosť, ktorá sa do kín nikdy nedostala. Nuž, nakoniec na tom niečo asi naozaj bude, pretože práve tohto názoru je aj predstaviteľ Dr. Dooma, herec Toby Kebbell.

Ten sa totiž počas rozhovoru ohľadom filmového Warcraftu vyjadril aj na tému Fantastickej štvorky, keď podporil Tranka a prezradil, že existuje vynikajúca, oveľa temnejšia verzia vypusteného filmu, ktorú ale nikdy neuvidíme. Ďalej tiež dodal, že ho mrzí, a tak trochu aj štve príliš krátky čas, ktorý jeho postava hlavného záoporáka na plátne strávila. Vraj dokonca vznikla celá sekvencia, zameraná na Doomov zrod. No ani tej sme sa vo finálnej verzii, žiaľ, nedočkali. Toby to celé uzavrel tým, že je na svoju prácu hrdý a veľmi dobre rozumie oprávnenému rozhorčeniu fanúšikov. Tajomná pôvodná verzia teda opäť raz naberá na atraktivite, čo myslíte? Ak by sa kompetentní ľudia v štúdiu rozhodli pre jej zverejnenie, dali by ste filmu ešte jednu šancu?

Predstaviteľ Dr. Dooma z Fantastickej štvorky podporil režiséra a potvrdil, že existuje skvelá, oveľa temnejšie ladená verzia filmu
Zdroj: AMC Movie News/youtube
Domov
Zdieľať
Diskusia