Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. júna 2016, 18:37
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

O čom bude Doctor Strange? Pripojí sa k tímu Guardians of the Galaxy aj Nebula a Yondu?

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Oficiálny synopsy k Doctorovi Strangeovi a Guardians of the Galaxy 2 odhaľujú nové informácie k deju filmom.

Po krátkej odmlke prichádzame s novinkami k 3. Fáze MCU. Reč je konkrétne o Doctorovi Strangeovi a Guardians of the Galaxy 2. Marvel vydal oficiálne synopsy pre obe snímky, z ktorých sme sa čo-to dozvedeli. Doctor Strange bude skutočne príbehom bývalého neurochirurga, ktorého havária pripravila o možnosť operovať, a tak sa vydal hľadať alternatívne spôsoby liečby, pričom narazil na obrovskú mágiu, ktorú túži spoznať a ovládať, aby tak ochránil Zem. Postava hraná Rachel McAdamsovou bude skutočne Night Nurse, a teda sestrička, ktorej pomoc vyhľadávajú superhrdinovia. Dočkáme sa teda viac Night Nurses, keďže jednu tu už máme. Volá sa Claire Temple a zachránila život ako Daredevilovi, tak Lukeovi Cageovi. Zdá sa, že bola konečne odhalená aj rola Madsa Mikkelsena. Jeho postava by sa mala volať Kaecilius a ide o žiaka Barona Morda (Chiwetel Ejiofor).

Oveľa viac informácií sme sa dozvedeli zo synopsy pre GoTG 2. Okrem toho, že hlavnou premisou bude hľadanie otca, respektíve zistenie, kto je vlastne otcom Star-Lorda, sme sa dozvedeli aj to, že starí nepriatelia sa stanú spojencami. Je teda možné, že sa k tímu pridá buď Yondu alebo Nebula. Viac o príbehu snímky nájdete tu. O oboch snímkach sa viac dozvieme na blížiacom sa Comic-Cone, kde Marvel po roku predstaví svoje projekty. Viac vám o Comic-Cone povieme v pripravovanom článku.

Domov
Zdieľať
Diskusia