Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. septembra 2016, 21:48
Čas čítania 0:00
Branislav Noskovič

Syn Professora X prezentuje svoje nevšedné schopnosti v pútavých záberoch spin-off seriálu pre X-Men

FILMY A SERIÁLY LEGION
Uložiť Uložené

X-Men univerzum preniká aj do televízie.

Rozbehnuté kolesá Foxu sú nezastaviteľné a okrem kín útoči komiksový gigant s rovnakou intenzitou na televízne obrazovky (aj keď dnes už by bolo vhodne skôr napísať, že na displeje s internetovým pripojením). Najnovším prírastkom do sveta X-Men bude spin-off seriál, resp. jeho pilotný film Legion, ktorý pripravuje FX Networks pre svoju televíznu sieť. Prvá klapka padla začiatkom leta v kanadskom Vancouvri a svetlo sveta by mala snímka uzrieť v prvých mesiacoch roku 2017.

Legion je hrdinská prezývka teenagera Davida Hellera, ktorý sa potýka s psychickými problémami, schizofréniou a občasnými pobytmi v psychiatrických liečebniach. Jedného dňa však narazí na zvláštneho chovanca ústavu, vďaka ktorému si uvedomí, že hlasy v jeho hlave a tajomné vízie nemusia byť symptómy duševnej poruchy, ale skutočnosť.

O réžiu sa postará Noah Hawley (Fargo), Davida si zahrá Dan Stevens (The Quest) a parťákov mu budú robiť Rachel Keller (Fargo), Aubrey Plaza (Parks and Recreation) a Jean Smart (Fargo). Produkcie sa ujme FX Productions a Marvel Television, pri čom FXP bude mať na starosti jej fyzickú stránku.

Domov
Zdieľať
Diskusia