Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. apríla 2017, 14:56
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Uvidíme v novom Predátorovi aj legendárneho Arnolda Schwarzeneggera? Herec sa k tejto možnosti vyjadril pomerne jasne

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Herec mal určité výhrady k Blackovmu scenáru.

Keď sa na svetlo sveta dostala správa, že nového Predátora nakrúti talentovaný scenárista a režisér Shane Black, fanúšikovia boli nadšení. Zároveň sa však rozbehli špekulácie, či uvidíme aj legendárneho Arnolda Schwarzeneggera. Mnohí volali aspoň po malej roličke a zdá sa, že podobne uvažoval aj Black. Pôvodne sa skutočne plánoval Arnieho návrat v podobe majora Dutcha, avšak rola bola pre Schwarzeneggera nakoniec až príliš zanedbateľná.

Uvidíme v novom Predátorovi aj legendárneho Arnolda Schwarzeneggera? Herec sa k tejto možnosti vyjadril pomerne jasne
Zdroj: 20th Century Fox

Herec nedávno dostal priamu otázku, či a v novej verzii objaví. „Požiadali ma o to, prečítal som si scenár a nepáčilo sa mi to,“ povedal otvorene Schwarzenegger. „Takže nie, nezahrám si tam. Iba ak by existovala šanca, že scenár prepíšu, alebo dajú mojej postave väčší priestor. Ale za súčasného stavu nie.“

Táto odpoveď trochu zneistila fanúšikov a vzbudila pochybnosti o kvalite scenára. Shane Black však na svojom Twitteri poznamenal, že Arnold nemyslel svoju kritiku na celý film, ale konkrétne na svoju postavu. „Má dojem, že nedostane dostatočný priestor na plátne,“ podotkol Black.

Možno sa ale napokon dočkáme nejakých scenáristických zmien a Arnie sa napokon ukáže. Stále je tu aj možnosť sequelu, takže nič nie je stratené. Ak by sa však neukázal vôbec, nevadilo by nám to. Netreba vždy hľadať kvalitu v minulosti. Ale aj keby nie, Shane Black má stále našu plnú dôveru. Veríme, že doručí Predátora, ktorý nám konečne v kine poriadne vytrie zrak. Dredatý kozmický lovec by si kvalitný návrat rozhodne zaslúžil. V novinke sa predstavia Boyd Holbrook (Narcos), Olivia Munn (X-Men: Apocalypse), Trevante Rhodes (Moonlight), Thomas Jane (The Punisher), Keegan-Michael Key, Jacob Tremblay (Room) a Sterling K. Brown (The People vs. O.J. Simpson). Premiéra je naplánovaná na 9. februára 2018.

Domov
Zdieľať
Diskusia