Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. apríla 2017, 12:36
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Malé mestečko pohltí tajomná hmla, v ktorej sa neskrýva nič dobré. Seriálová adaptácia Stephena Kinga sa predstavuje mrazivým trailerom

FILMY A SERIÁLY THE MIST
Uložiť Uložené

Ďalšia kvalitná kingovka na obzore? Držme palce.

Fanúšikovia Stephena Kinga majú dôvod na radosť. Nielenže sa k nám blíži očakávaná adaptácia jeho románu It, ale spoločnosť Spike teraz prichádza s trailerom na seriál The Mist, inšpirovaný rovnomennou Kingovou novelou. Možno si ešte pamätáte podarenú adaptáciu od Franka Darabonta z roku 2007.

Príbeh sa točí okolo niekoľkých ľudí, ktorí ostanú odrezaní od okolitého sveta. Dôvod? Tajomná hmla pohltila celé mesto. A zdá sa, že sa v nej niečo skrýva. Hrdinovia teda bojujú nielen proti neznámemu zlu, ale aj proti sebe navzájom. Pod tlakom izolácie sa totiž vyplavuje na povrch šialenstvo, paranoja či náboženský fanatizmus.

V 10-dielnom seriáli sa herecky predstavia Morgan Spector, Alyssa Sutherland, Gus Birney, Danica Curcic, Okezie Morro, Luke Cosgrove, Darren Pettie, Russell Posner, Dan Butler, Isiah Washington, Jr. a Frances Conroy. Prvý trailer rozhodne nevyzerá márne, čo poviete? Premiéra sa uskutoční 22. júna tohto roku.

Malé mestečko pohltí tajomná hmla, v ktorej sa neskrýva nič dobré. Seriálová adaptácia Stephena Kinga sa predstavuje mrazivým trailerom
Zdroj: Spike
Domov
Zdieľať
Diskusia