Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
14. apríla 2017, 4:34
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Kráska a zviera sa stáva prvým filmom, ktorému sa v roku 2017 podarilo zarobiť miliardu!

FILMY A SERIÁLY BEAUTY AND THE BEAST
Uložiť Uložené

Emma Watson si prišla po svoju ďalšiu miliardu.

Podľa očakávaní dokázal hraný remake klasickej Disney rozprávky zarobiť miliardu. Pred tým sa to podarilo Alicy v krajine zázrakov a len pár miliónov chýbalo aj Knihe džunglí, ktorá neočakávane vystrelila až na nejakých 960 miliónov. Disney vie, čo robí a v drvivej väčšine to robí kvalitne, čo sa týka aj hraných remakov. Chystá ich síce okolo ďalších 20 a viac, no my sa dnes sústredíme len na Emmu Watson a jej beštiu, ktorí dokázali v kinách zarobiť miliardu behom mesiaca. Samozrejme, tržby budú ešte rásť, no je dobré, že sa to Kráske podarilo ešte pred víkendovými číslami Rýchlo a zbesilo, ktoré ju bude pravdepodobne nasledovať a taktiež dôjde si po miliardu (Dieselovy a spol. to asi prajeme viac ako Emme Watson).

Pokračovanie Krásky a zvieraťa sa síce v Disney nechystá, ale prequelu či spin-offu sú údajne otvorení. Snímka sa zároveň stáva najzárobkovejším hraným muzikálom všetkých čias (tým animovaným je, samozrejme, Frozen). Premiéra ešte len čaká Japoncov, ktorí čo-to prihodia do kolónky worldwide, pri ktorej už teraz svieti suma 564 miliónov dolárov, zatiaľ čo z USA si najnovšia Disneyovka zatial odniesla 438 miliónov dolárov. 

Ak vás zaujíma, ktoré krajiny prispeli najviac, pozrite sa na výpis nižšie. Tých pár anglických slovíčok určite zvládnete. 

China $85.6M
UK $76.6M
Brazil $37.0M
Korea $34.4M
Mexico $28.8M
Australia $28.4M
Germany $26.8M
Italy $21.4M
Spain $20.2M
France $17.3M
Russia $14.5M
Philippines $13.4M
Argentina $10.8M
Indonesia $9.2M
Ostatné krajiny $139.8M
R

Domov
Zdieľať
Diskusia