Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. apríla 2017, 16:15
Čas čítania 0:00
Ján A.

Režisér filmu Captain America: The First Avenger pripraví štvrté pokračovanie bájnej Narnie

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Nájde si aj ďalší diel cestu k srdciam divákov?

Režisér Joe Johnston (The Rocketeer, Jumanji, October Sky, Captain America: The First Avenger) putuje do bájnej Narnie. Pripraví štvrté pokračovanie s prívlastkom The Silver Chair, ktorý bude opätovne natočený podľa predlohy C. S. Lewisa. Scenár bol upravený Davidom Mageeom, ktorého námety pre filmy Life of Pi a Finding Neverland boli nominované na Oscara. Už minulý rok došlo k dohode o spolupráci na tomto projekte. Spoločnosť TriStar, ktorá patrí pod značku Sony Pictures, sa spojila s firmou The Mark Gordon a Entertainment One, aby pokračovali v príbehu Narnie.

Pôvodné romány z minulého storočia zaznamenali obrovský celosvetový úspech. Predalo sa viac ako 100 miliónov kópií, ktoré boli preložené do viac ako 50 jazykov. Posledný titul série s názvom The Last Battle dokonca získal najvyššiu známku prestížnej ceny Carnegie Award v rámci detskej literatúry. Tri celovečerné filmy The Lion, The Witch and The Wardrobe, Prince Caspian a The Voyager of the Dawn Treader vyniesli štúdiu nemalé zisky vo výške 1,6 miliárd dolárov.

Will Poulter, predstaviteľ Eustacea Scrubba, opäť pravdepodobne stvárni svoju rolu. Avšak, súrodencov Pevensiových už v tomto pokračovaní zrejme neuvidíme (takýmto smerom sa vyvíjal príbeh v samotnej knihe). Will predpokladá, že štvrtý diel poslúži ako kompletný reštart série. Nechajme sa teda prekvapiť obsadením. Chceli by ste radšej vidieť nových alebo pôvodných predstaviteľov rolí? Ktorých nových hercov by ste najradšej obsadili v pokračovaní?

Režisér filmu Captain America: The First Avenger pripraví štvrté pokračovanie  bájnej Narnie
Zdroj: starschanges.com
Domov
Zdieľať
Diskusia