Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. mája 2017, 16:25
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Prvé ohlasy na Wonder Woman prirovnávajú film k jednej z prvých marveloviek. Ako bonus tu máme aj čerstvé zábery

FILMY A SERIÁLY GAL GADOT
Uložiť Uložené

Krásna a nebezpečná.

Hrdinská amazonka sa už nezadržateľne blíži do kinosál, niet teda divu, že sme vyfasovali ďalší trailer, respektíve TV spoty. Všetko podstatné o deji už zrejme viete, takže kľúčovou otázkou ostáva, či sa konečne DC/Warner Bros. konečne podarí zabodovať podobne ako konkurenčnému Marvelu. Ukážky zatiaľ lákajú na pomerne svižné dobrodružstvo, ktoré sa zrejme skutočne bude niesť vo viac odľahčenejšom tóne. Nič proti tomu, ak nakoniec dostaneme kvalitný film, sťažovať sa nebudeme. V hlavných úlohách sa predstavia Gal Gadot, Chris Pine, Robin Wright, Connie Nielsen či David Thewlis. Režírovala Patty Jenkins. Ako sa najnovší zárez DC univerza podaril sa dozvieme už 1. júna 2017.

Niečo málo nám ale môžu naznačiť prvé reakcie. Na oficiálne kritiky si ešte počkáme, film však už videl John Shaw, šéf Theatre Management Associates, LLC. A práve on sa na Twitteri podelil o svoje dojmy. Podľa jeho názoru je Wonder Woman porovnateľná s filmami Marvelu, čo sa týka kvality či box office potenciálu. Napínavé a zábavné v každom ohľade,“ napísal. „Skvelé efekty a postavy. Letný blockbuster rovnako dobrý ako Captain America. A dodal, že prvé projekcie boli prijaté mimoriadne pozitívne. Shaw predpokladá, že sa Wonder Woman stane úspešným letným hitom.

Odporúčané
RECENZIA: Heart of Stone RECENZIA: Heart of Stone 11. augusta 2023, 17:00

Na sociálnych sieťach sa ale objavila ešte jedna reakcia, tú však už nenájdete, pretože bola rýchlo zmazaná. V zásade sa v nej ale o Wonder Woman písalo výrazne negatívne. Údajne ide o strašný bordel, dokonca horší než Batman v Superman. Samozrejme, podobné výkriky sa oplatí brať trochu s chladnou hlavou. Omnoho múdrejší budeme, keď sa Wonder Woman premietne recenzentom a hlavne, keď sa presvedčíme na vlastné oči v prítmí kina.

Domov
Zdieľať
Diskusia