Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. mája 2017, 11:45
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Policajt Nikolaj Coster-Waldau sa pokúsi vypátrať vraha svojho kolegu v krimi thrilleri od režiséra Carlitovej cesty či Mission: Impossible

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Brian De Palma si po dlhých rokoch opäť raz sadne do režisérskeho kresla. Jeho snímka Domino by sa mala začať natáčať už toto leto.

Dámy a páni, Brian De Palma je späť. Známy filmár, vďaka ktorému sme si mohli vychutnať také snímky, ako napríklad The Untouchables, Carlito's Way či prvý diel Mission: Impossible, konečne hlási návrat a po doposiaľ poslednej, nanajvýš vlažne prijatej záležitosti Passion z roku 2012 oznamuje svoj ďalší režijný počin. Ten ponesie názov Domino a podľa zverejnenej synopsy to vyzerá tak, že sa môžeme tešiť na zaujímavý krimi thriller.

Príbeh bude sledovať kodanského policajného dôstojníka (Nikolaj Coster-Waldau - seriál Game of Thrones), ktorý hľadá spravodlivosť po tom, čo je jeho partner zavraždený tajomným mužom menom Imran. Aby ho dokázal vypátrať, spojí svoje sily s partnerovou milenkou a zároveň policajtkou (Christina Hendricks - seriál Mad Men), obaja sa však nevedomky ocitnú v hre mačky s myšou. Navyše, narazia na dvojitého agenta CIA, ktorý ich vezme zo Škandinávie do slnkom zaliateho Španielska. Režíruje už vyššie spomínaný De Palma a o scenár sa postaral Petter Skavland (Kon-Tiki). Natáčanie by malo začať už toto leto.

Policajt Nikolaj Coster-Waldau sa pokúsi vypátrať vraha svojho kolegu v krimi thrilleri od režiséra Carlitovej cesty či Mission: Impossible
Zdroj: Metrodome
Domov
Zdieľať
Diskusia