Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. mája 2017, 19:01
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Jake Gyllenhaal a Benedict Cumberbatch si majú zahrať v tajomnom thrilleri podľa scenára od jedného z najtalentovanejších tvorcov súčasnosti

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Steven Knight sa má postarať o hviezdne obsadený thriller pod vedením režiséra Luca Guadagnina.

Nepotešíme vás bohatými informáciami, ale snáď aspoň špekuláciami. Zatiaľ to nie je oficiálne, no Steven Knight (Locke, Peaky Blinders, Taboo, Allied, Pawn Sacrifice, Easter Promises...) údajne pracuje na scenári pre zatiaľ nepomenovaný thriller odohrávajúci sa v exotickom prostredí. Režírovať má Luca Guadagnino, ktorého remake Suspiria sa práve nachádza v štádiu post-produkcie. Hlavné roly by si mali zahrať Jake Gyllenhaal a Benedict Cumberbatch, pričom sa ráta aj so silnou ženskou predstaviteľkou a skvelou herečkou, ktorá ich má doplniť. Natáčať sa má začať v prvých mesiacoch roka 2018, nič viac však nevieme. Avšak, už len trojica Cumberbatch, Gyllenhaal a Knight vzbudzuje veľa pozornosti. 

Domov
Zdieľať
Diskusia