Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. júna 2017, 21:28
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Režisérka Fifty Shades of Grey ľutuje, že sa dala na natáčanie filmu nahovoriť. Spolupráca so spisovateľkou predlohy bola údajne otrasná

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Aké rozdiely medzi týmito dvoma ženami počas natáčania panovali?

Pokiaľ by mala Sam Taylor-Johnson, režisérka kritizovaného Fifty Shades of Grey, možnosť vrátiť sa do minulosti, určite by ponuku na natáčanie odmietla. Sam nedávno hovorila s novinármi z The Sunday Times o množstve vecí, ako napríklad o jej manželstve, rakovine či o spomínanom Fifty Shades of Grey. Snímka sa síce stala úspešnou, čo sa zárobku týka, no režisérka s výsledkom nebola vôbec spokojná. Vyslovene pred novinármi prehlásila, že ak by mala možnosť vrátiť čas, určite by si tým nechcela znova prejsť. Najväčší problém vidí v samotnej spisovateľke knižnej predlohy, E.L. James.

Režisérka sa k téme vyjadrila nasledovne: „Dve odlišné vízie. Jej verzia proti tej mojej a podotýkam, že boli od seba diamentrálne odlišné. Každá scéna bola bojom. Bolo to ťažké. Prirovnala by som to k brodeniu do kopca cez mazľavý asfalt (smolu)." Ďalej k spisovateľke povedala, že jej víziou bolo natočiť film, aký očakávajú čitatelia. Ale režisérka chcela ísť úplne opačnou cestou a skúsiť okrem vyhovenia fanúšikom aj vytvorenie čohosi nového a nečakaného. Sam síce s filmom byť spokojná nemusí, ale pravda je taká, že celosvetovo zarobil 571 miliónov dolárov, čo je povedzme si na rovinu, celkom slušný zárobok.

Režisérka Fifty Shades of Grey ľutuje, že sa dala na natáčanie filmu nahovoriť. Spolupráca so spisovateľkou predlohy bola údajne otrasná
Zdroj: Universal Pictures
Domov
Zdieľať
Diskusia