Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. júna 2017, 11:38
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Prvé ohlasy zámorských kritikov na Spider-Man: Homecoming nešetria chválou. Ovládne nová marvelovka letnú sezónu?

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Ďalší úspech pre Marvel?

Spider-Man: Homecoming už čoskoro vtrhne aj do našich kín, možno by preto nebolo zlé pozrieť sa, ako sa film pozdával zámorským kritikom. Po tom, čo padlo embargo, zostali sociálne siete už tradične zasypané ich stručnými dojmami. Čo teda hovoria na nové eskapády pavúčieho muža?

Prvé ohlasy zámorských kritikov na Spider-Man: Homecoming nešetria chválou. Ovládne nová marvelovka letnú sezónu?
Zdroj: Sony Pictures

Germain Lussier napísal, že začiatok snímky je síce trochu ťažkopádnejší, ale potom sa Homecoming zmení na skvelý film. Poznamenal, že nový Spidey má v sebe nevinnosť, ktorá ho odlišuje od ostatných MCU počinov a nechýba mu ani veľa humoru a epických scén. Jeff D. Lowe svoje dojmy zhrnul nasledovne: „Hodnotenie: 91/100, Tom Holland je najlepší Spider-Man, Keaton je fantastický, plno zábavy a výborný timing vtipov, skvelé zvraty. William Bibbiani dodal, že Homecoming je tretí najlepší Spider-Man vôbec, nezabudol však aj na štipku kritiky. „Casting je skvelý, hoci dramatická stránka je trochu riedka.

 

Brandon Davis pasoval nového Spider-Mana na svoj nový najobľúbenejší superhrdinský film všetkých čias. Erik Davis sa vyjadril, že snímka rozhodne stojí za váš čas: „Zábavné, originálne akčné scény a zatiaľ pravdepodobne najlepšie fungujúci humor zo všetkých marveloviek. V MCU si odštartoval výborne, Spidey!“ Steven Wientraub sa priznal, že si film absolútne zamiloval. „Zábavný a plný prekvapení,“ dodal a prorokoval mu obrovský úspech v box office. A dodal, že Homecoming má zatiaľ jednu z najlepších post-titukových scén a divákom rozhodne odporúča, aby ostali v sále až do konca.

Prvé ohlasy zámorských kritikov na Spider-Man: Homecoming nešetria chválou. Ovládne nová marvelovka letnú sezónu?
Zdroj: Sony Pictures

Angie J. Han ocenila prácu tvorcov, ktorým sa podľa nej podarilo výborne vybalansovať superhrdinský film so stredoškolskou drámou. No a Erik Walkuski všetko zaklincoval ráznym vyhlásením: „Spider-Man: Homecoming je jedna z najlepších marveloviek a najlepší Spider-Man vôbec, bodka.

Zvyšok reakcií sa nesie vo veľmi podobnom duchu. Ak si to teda všetko zosumarizujeme, mali by sme v kine dostať svižný, zábavný a patričné akčný zážitok, ktorý dokáže prekvapovať a nenudiť. Tom Hollad zrejme potvrdil, že bol do úlohy Petera Parkera vybratý správne, pochvalu ale zožal aj Michael Keaton ako záporácky Vulture. Zrejme teda nie je dôvod na vážne obavy. Na vlastné oči sa však presvedčíme až 6. júla (červenec) 2017.

 

Domov
Zdieľať
Diskusia