Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. júna 2017, 19:45
Čas čítania 0:00
Jakub Hvozdovič

Tyriona a pána Greya spojí neobvyklé priateľstvo vo filme od HBO

FILMY A SERIÁLY HBO PETER DINKLAGE
Uložiť Uložené

HBO má na programe ďalšiu skvelo vyzerajúcu záležitosť, no tentokrát filmovú.

Ak ste sa pri pohľade na úvodnú fotku preľakli, tak sa môžete zase upokojiť. Peter Dinklage (Game Of Thrones, X-Men: Days of Future Past) nebude v najnovšom pokračovaní 50 Shades sokom Jamieho Dornana (Anthropoid). Práve naopak. V dráme od režiséra Sachu Gervasiho (The Terminal, Hitchcock) sa medzi nimi dvoma vytvorí zvláštne priateľstvo počas jednej divokej noci v LA. Dornan stvárni fiktívneho novinára Dannyho Tatea, ktorý nadviaže kontakt s hercom Hervé Villechaizeom (Dinklage) a tento kontakt zmení život obom. Ako ste si už mohli domyslieť, My Dinner with Herve nebude obyčajnou snímkou. 

Jej príbeh vymyslel Gervasi, pričom vychádzal z vlastných zážitkov s francúzskym hercom Villechaizeom (The Man with the Golden Gun, Fantasy Island). V roku 1993 s ním totiž urobil interview iba krátko predtým, než herec spáchal samovraždu. Ak sa ohliadneme v čase, môžeme tento rozhovor považovať za jeho posledný odkaz svetu. So scenárom režisérovi pomohol Sean Macaulay (Eddie the Eagle) a na produkcii sa bude podieľať napríklad Steven Zaillian (Schindler's List, The Night Of) či Ross Katz (Lost in Translation, In the Bedroom). Okrem dvoch spomínaných hercov sa vo filme objavia aj dámy, konkrétne Oona Chaplin (Taboo), Mireille Enos (World War Z) a Harriet Walter (The Crown). Podľa nás to znie poriadne zaujímavo. Čo vy na to?

Tyriona a pána Greya spojí neobvyklé priateľstvo vo filme od HBO
Zdroj: HBO
Domov
Zdieľať
Diskusia