Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. júla 2017, 18:27
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Kultový japonský horor Nenávisť dostane nový americký reboot a štúdio už našlo režiséra. Kto ním bude?

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Rozhodne zaujímavý výber.

Hororová séria Ju-on: The Grudge je mimoriadne populárna a stala sa hitom aj mimo domovské Japonsko. Príbeh sa pracoval s myšlienkou kliatby, ktorá vzniká, ak niekto umrie v extrémnom zármutku či nenávisti. Potom na seba vezme podobu mysterióznej entity s cieľom zabiť každého, kto sa jej postaví do cesty, a tak udržiavať kliatbu v nepretržitom chode. Pôvodný japonský film sa v roku 2004 dočkal amerického remaku (režíroval ho Takashi Shimizu, autor prvých dvoch originálnych snímok) a nasledovali ešte dve pokračovania. Potom však séria zamrzla a bolo jasné, že ak sa jej opäť niekto chytí, bude musieť urobiť reboot a nie priame pokračovanie.

Kultový japonský horor Nenávisť dostane nový americký reboot a štúdio už našlo režiséra. Kto ním bude?
Zdroj: Sony Pictures

Projekt však teraz dostal talentovaného tvorcu. Nicolas Pesce sa minulý rok predviedol skvelým artovým hororom The Eyes of My Mother (recenzia tu) a bude to práve on, kto dohliadne na vznikajúci reboot. Prepíše už hotový scenár a snímku bude aj režírovať. Pesce momentálne pracuje na svojom thrilleri Piercing s Miou Wasikowskou, nie je teda jasné, kedy sa rebootu The Grudge dočkáme. Snáď ale svoj talent patrične využije a vráti túto sériu späť medzi hororovú elitu.

Domov
Zdieľať
Diskusia