Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. júla 2017, 12:33
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Spider-Man mieri do stredoveku. Tom Holland si v historickej dráme zahrá mladého mnícha, ktorý musí do Ríma doručiť posvätnú relikviu

FILMY A SERIÁLY TOM HOLLAND
Uložiť Uložené

Temný Pilgrimage dorazil s novým trailerom.

Írsko, rok 1209. Malá skupina mníchov sa vydáva na púť krajinou zničenou mnohoročnými vojnami. Majú za úlohu doručiť mimoriadne vzácnu posvätnú relikviu až do Ríma. Ich postup sledujeme očami mladého novica a nemého veriaceho s násilnou minulosťou. Ich cesta sa však s každým krokom stáva nebezpečnejšou. Mnísi si uvedomujú, že v tejto krajine starých povier je práve viera tým, čo ich napokon môže viesť k zničeniu.

Historickú drámu Pilgrimage zrežíroval Brendan Muldowney a v hlavných úlohách uvidíme Toma Hollanda (Spider-Man: Homecoming), Richarda Armitage (Hobit), Jona Bernthala (Wind River), Stanleyho Webera (Borgia) a Johna Lyncha (The Fall). Trailer celkom umne stavia na temnej a depresívnej atmosfére špinavého stredoveku, príbeh má tiež potenciál. Uvidíme, čo sa z toho vykľuje. Pilgrimage si odbil premiéru na festivale Tribeca a do širšej americkej distribúcie sa dostane 11. augusta 2017.

Domov
Zdieľať
Diskusia