Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. augusta 2017, 14:38
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Chris Pratt ostáva aj naďalej v úlohe agenta s poruchou osobnosti. Adaptácia komiksu Cowboy Ninja Viking totiž dostala dátum premiéry

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Aj keď stále nepoznáme meno režiséra, štúdio Universal Pictures už zverejnilo presný dátum premiéry. Snáď sa teda ďalších informácií dočkáme už onedlho.

O filmovej adaptácii komiksu Cowboy Ninja Viking sa hovorí už poriadne dlho. Navyše, od roku 2014 je s hlavou úlohou spájaný Chris Pratt (Guardians of the Galaxy, Jurassic World), ktorý by mal stvárniť Duncana, teda člena vládneho programu s osobnosťami kovboja, ninju a vikinga. Keď sa tento program rozpadne a z mnohých výborne vytrénovaných agentov s poruchou osobnosti sa stanú nájomní vrahovia, je práve na Duncanovi, aby ich všetkých vypátral. A aj keď o snímke vieme len veľmi málo, Pratt dal hneď niekoľkokrát veľmi jasne najavo, že s projektom skutočne počíta a údajne je stále v pláne. S prihliadnutím na hercov nabitý program nám takéto vyhlásenia jednoducho museli stačiť.

No teraz všetko nasvedčuje tomu, že Cowboy Ninja Viking je momentálne bližšie, než by sa mohlo zdať. Štúdio Universal Pictures totiž konečne naplánovalo dátum premiéry, a to konkrétne na 28. júna (června) 2019. Problémom však aj naďalej zostáva chýbajúci režisér. Snáď teda Universal niekoho ohlási už v najbližšom období. Čo sa samotného scenára týka, ten by mal napísať Rhett Reese spoločne s Paulom Wernickom (obaja Zombieland, Deadpool). Tí ale taktiež nemajú práve veľa voľného času. Nuž, v tejto chvíli nám ostáva už iba trpezlivo čakať, ako sa situácia vyvinie ďalej. Dovtedy nám určite dajte vedieť, či sa na túto adaptáciu tešíte.

Chris Pratt ostáva aj naďalej v úlohe agenta s poruchou osobnosti. Adaptácia komiksu Cowboy Ninja Viking totiž dostala dátum premiéry
Zdroj: Marvel/Disney
Domov
Zdieľať
Diskusia