Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. augusta 2017, 10:56
Čas čítania 0:00
Marcel O.

Jessica Jones bude v druhej sérii opäť čeliť starému známemu. Vracia sa totiž záporák Kilgrave a spolu s ním aj skvelý David Tennant

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Uvidíme oživenie Kilgravea, alebo pôjde iba o flashbacky?

Na konci prvej série sme boli svedkami toho, ako Jessica Jones zlomila väz Kilgraveovi, teda hlavnému záporákovi z minulosti. Podľa najnovších informácii sme sa dozvedeli, že David Tennant sa do svojej role vráti aj v druhej sérii. Ostáva nám len čakať, ako to kompetentní vymyslia. Či pôjde o druh halucinácie zo strany Jessicy, alebo sa Purple Man vráti prostredníctvom flashbackov.

Obľúbený seriál zo stajne Netflixu nám opäť priblíži život jednej z najpopulárnejších postáv od Marvelu. Jessica musí čeliť svojim démonom v hlave aj mimo nej. Potom, ako ukončí svoju superhrdinskú kariéru, sa začne sústrediť na svoj súkromný život a prácu súkromného detektíva v uliciach New Yorku. 

Hlavnú postavu si opäť zahrá Kristen Ritter, ktorú uvidíme už 18. augusta (srpna) 2017 aj v The Defenders, a to po boku Daredevila (Charlie Cox), Iron Fista (Finn Jones) a Lukea Cagea (Mike Colter). Do druhej série Jessicy Jones bola obsadená aj víťazka zlatého glóbusu Janet McTeer (Me Befor You, Tumbleweeds), ktorá má mať veľký vplyv na život hlavnej hrdinky. Ako ďalší boli potvrdení Leaha Gibson ako Ingrid a J.R. Ramirez ako Oscar. Druhú sériu Jessicy Jones uvidíme v roku 2018.

Jessica Jones bude v druhej sérii opäť čeliť starému známemu. Vracia sa totiž záporák Kilgrave a spolu s ním aj skvelý David Tennant
Zdroj: Entertainment Weekly/Marvel
Domov
Zdieľať
Diskusia