Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. augusta 2017, 19:30
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Kultový humoristický román od Neila Gaimana a Terryho Pratchetta Good Omens o blížiacej sa Apokalypse sa dočká vlastnej minisérie

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Štúdio Amazon už stihlo obsadiť dve hlavné úlohy.

Po Amerických bohoch sa dočká adaptácie ďalšia úspešná kniha Neila Gaimana, hoci tentokrát si autorstvo rozdelil s kultovým Terrym Pratchettom (séria o Plochozemi). Štúdio Amazon pripravuje televíznu minisériu podľa ich knihy Good Omens (vyšla aj v češtine pod názvom Dobrá znamení). Projekt už má aj dvoch hlavných predstaviteľov - zahrajú si ich David Tennant (Doctor Who) a Michael Sheen (Masters of Sex).

Kultový humoristický román od Neila Gaimana a Terryho Pratchetta Good Omens o blížiacej sa Apokalypse sa dočká vlastnej minisérie
Zdroj: Workman Publishing

Dej sa bude odohrávať v roku 2018. Biblická Apokalypsa už klope na dvere a armády nebies a pekla sa pripravujú na finálne zúčtovanie. Medzi smrteľníkmi sa však motá dvojica zvláštnych priateľov: anjel Azirafal (Michael Sheen) a démon Crowley (David Tennant), ktorí sa snažia Súdnemu dňu zabrániť, pretože na Zemi sa im žije celkom dobre a nemajú chuť sa vrátiť do svojich pôvodných domovov. A do toho všetkého sa do sveta narodí Antikrist, ktorého však v pôrodnici popletení satanisti omylom zamenia za iné dieťa. Pokiaľ tvorcovia budú dostatočne čerpať z kvalitnej predlohy, mali by sme sa dočkať skvelej zábavy. Seriál by mal doraziť niekedy v roku 2018.

Domov
Zdieľať
Diskusia