Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. augusta 2017, 17:11
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Trojica dôchodkýň prebudí v svojráznej hororovej komédii prízraky, goblinov a všetky možné obludy. Ich boj o život práve začína

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Boo2! A Madea Halloween prichádza s prvým trailerom.

Režisér Tyler Perry patrí k tvorcom s veľmi svojráznym humorom, ktorý vás buď baví, alebo pri ňom obraciate oči od trápnosti. Minulý rok poslal do amerických kín parodický horor Boo! A Madea Halloween. Kritiky varovali pred otrasným a nevtipným hnusom, a tvorcovia si dokonca odniesli tri nominácie na Zlatú malinu. Lenže všetci dobre vieme, že podobné filmy sa točia výhradne pre prachy. Kým teda bude dostatok nenáročných zákazníkov, prečo by mali tvorcovia prestávať? A tak tu máme sequel Boo 2! A Madea Halloween. Okrem samotného Perryho si vo filme zahrali aj Cassi Davis, Patrice Lovely, Yousef Erakat, Diamond White či Andre Hall. Boo 2! si americkú premiéru odbije 20. októbra (říjen) 2017.

Domov
Zdieľať
Diskusia