Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. augusta 2017, 10:29
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Po potvrdenej Star Wars sólovke Obi-Wana Kenobiho vyzerajú čoraz pravdepodobnejšie aj spin-offy s Yodom a Boba Fettom

FILMY A SERIÁLY OBI-WAN KENOBI
Uložiť Uložené

The Hollywood Reporter potvrdil, že Disney chystá snímku o Obi-Wanovi Kenobim. Čo nás ale čaká ďalej?

Ešte predvčerom sme vám priniesli horúcu správu o tom, že Disney skutočne chystá očakávaný spin-off s Obi-Wanom Kenobim. A i keď nie je isté, či sa hlavnej role ujme fantastický Ewan McGregor, viac menej s jeho účasťou na filme už všetci počítame. Inak by sme boli teda mimoriadne sklamaní! Tak či onak, polemizovanie aspoň nateraz dajme bokom, a poďme sa zamerať na ďalšie projekty z dielne Disney. The Hollywood Reporter okrem Kenobiho spin-offu prezradil, že by sme sa mali dočkať ďalších dvoch spin-offov, o ktorých sa už dlhší čas šepkajú rôzne chýry. Zdá sa, že na Oscara nominovaný Stephen Daldry (Billy Elliot, The Hours) je novou nádejou na vzkriesenie projektov v hlavnej úlohe s legendárnym majstrom Yodom a Boba Fettom.

Z citácie The Hollywood Reporter vieme nasledovné„Film s Hanom Solom od režiséra Rona Howarda sa nachádza vo finálnom štádiu natáčania, a Lucasfilm (teda vlastne Disney) zvažujú, že by sa ich ďalšie snímky zamerali mimo iných postáv aj na majstra Yodu a nájomného lovca Boba Fetta." Pokiaľ by sa teda Daldry so štúdiom dohodol na natočení spin-offu s Obi-Wanom, v prípade úspešného výsledku by sme s ním azda mohli počítať aj pri natáčaní Boba Fetta či majstra Yodu. A po potvrdení mena scenáristu (či scenáristov) sa už hádam konečne dočkáme aj oficiálneho uvítania McGregora do spin-offu s Obi-Wanom. Ktorý z filmov by ste najviac uvítali?


Anketa:
Tak ktorý?
Obi-Wan Kenobi spin-off
Yoda spin-off
Boba Fett spin-off
Iný - napíšem nižšie
Obi-Wan Kenobi spin-off
50 %
Yoda spin-off
38 %
Boba Fett spin-off
9 %
Iný - napíšem nižšie
3 %
Domov
Zdieľať
Diskusia