Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. augusta 2017, 10:20
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Ryan Gosling sa v ďalších úžasne atmosférických záberoch z Blade Runnera 2049 spája s Rickom Deckardom, ktorý je jeho poslednou nádejou

FILMY A SERIÁLY BLADE RUNNER 2049
Uložiť Uložené

Blade Runner 2049 aj naďalej ukazuje, prečo je jedným z najočakávanejších filmov tohto roka a jedným z najočakávanejších pokračovaní vôbec. Užite si najnovšiu ukážku.

Od debutových záberov z nadchádzajúceho sci-fi Blade Runner 2049, ktoré sme si mohli vychutnať ešte koncom minulého roka, ubehla už poriadne dlhá doba, pričom do samotnej premiéry ostávajú v tejto chvíli iba necelé dva mesiace. Ako sa však hovorí, na dobré sa počkať rozhodne oplatí. No a po doposiaľ zverejnených traileroch, ktoré vynikali najmä absolútne odzbrojujúcim audiovizuálom, môžeme pokojne predpokladať, že krok vedľa by sa v tomto prípade konať skutočne nemal. Koniec koncov, tieto slová potvrdzuje aj celkom nová ukážka, plná ďalších mimoriadne atraktívnych momentov. Veď posúďte sami.

Príbeh sa bude odohrávať tridsať rokov po udalostiach z prvého filmu, pričom nám predstaví nového Blade Runnera a zároveň aj dôstojníka LAPD (Los Angeles Police Department) menom K (Ryan Gosling - The Nice Guys, Drive, The Notebook), ktorému sa podarí odhaliť jedno dlho ukrývané tajomstvo. Tajomstvo s potenciálom uvrhnúť do chaosu všetko to, čo zo spoločnosti ešte ostalo. Objav ústredného hrdinu ho tak následne donúti k snahe vypátrať Ricka Deckarda (Harrison Ford - Star Wars, Indiana Jones, Blade Runner), bývalého Blade Runnera, ktorý bol posledné tri dekády nezvestný.

Ryan Gosling sa v ďalších úžasne atmosférických záberoch z Blade Runnera 2049 spája s Rickom Deckardom, ktorý je jeho poslednou nádejou
Zdroj: Warner Bros. Pictures

Režíruje Denis Villeneuve, Hampton Fancher (Blade Runner) spolu s Michaelom Greenom (animák Green Lantern: Emerald Knights) napísali scenár, ktorý vychádza z nápadu Fanchera a Ridleyho Scotta, za kamerou sa ocitol skvelý Roger Deakins (neuveriteľných 13 nominácií na Oscara) a hudobnú zložku okrem famózneho Islanďana Jóhanna Jóhannssona doplní aj Hans Zimmer či Benjamin Wallfisch.

Čo sa hereckého obsadenia týka, tak okrem vyššie spomínaného Forda a Goslinga sa objaví napríklad aj Jared LetoRobin WrightAna de ArmasSylvia HoeksCarla JuriDave BautistaBarkhad AbdiHiam AbbassDavid Dastmalchian a Edward James Olmos. Celý projekt je navyše pod produkčným dohľadom tvorcu originálu z roku 1982. Premiéra je naplánovaná na 5. októbra (října) 2017 a pre viac informácií, obrázkov či trailerov klikajte sem. Čo hovoríte na najnovšiu ukážku? Patríte k fanúšikom prvého Blade Runnera?

Domov
Zdieľať
Diskusia