Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je PR správa spoločnosti New Balance.
10. mája 2024, 15:00
Čas čítania 1:13
Sponzorovaný obsah

New Balance predstavuje svoj vlastný krátky film. Grey Days má byť oslavou sivej farby, štýlu a individuality

New Balance predstavuje svoj vlastný krátky film. Grey Days má byť oslavou sivej farby, štýlu a individuality
Zdroj: New Balance
MÓDA MÓDA NEW BALANCE
Uložiť Uložené

Značka uvádza na trh krátky film a nové modely obuvi a oblečenia v ikonickej sivej farbe.

Sivá dáva možnosť vyjadriť sa, dáva priestor pre iné farby, pre doplnky, pre tvoju osobnosť. Sivá farba bola pre značku New Balance vždy ikonická a práve tieto hodnoty bude počas celého mája oslavovať pod názvom „Grey Days“.

Grey DaysGrey DaysGrey DaysGrey Days
Zobraziť galériu
(6)

Ako sa to začalo?

Počas 80. rokov minulého storočia spoločnosť New Balance zámerne zaviedla sivú ako hlavnú farbu svojich bežeckých tenisiek. Tenisky v sivej farbe vynikali medzi konkurenciou a zároveň sa táto farba ukázala ako dokonalý doplnok betónových a asfaltových kulís mestského cestného behu.

Zakrátko si ľudia všimli, že sivá vyzerá dobre kdekoľvek. Hoci sa modely v priebehu rokov vyvíjali s neustále sa meniacimi technológiami a materiálmi, sivá farba naďalej stelesňuje nadčasovú kvalitu a štýl značky New Balance v každej podobe.

Grey DaysGrey DaysGrey DaysGrey Days
Zobraziť galériu
(6)

Sivá farba dostala svoj vlastný film

Ako poctu sivej farbe vydala značka 10. mája krátky film s názvom Grey Days, ktorý vzdáva hold všadeprítomnému vplyvu značky New Balance na mnohé aspekty celosvetovej kultúry tenisiek od športu po streetwear a všetko medzi tým.

Na filme z novej americkej imprintovej série Haiku sa podieľali kreatívni riaditelia Thom Glover a Daniel Wolfe spolu s Elliottom Powerom, kameramanom Normom Lim, s dokonale realizovanou retro animáciou zo 60. rokov od Stray London a fotografiou Samuela Bradleyho.

Exkluzívne si môžeš pozrieť celý film tu:

„Tento film oslavuje nielen to, čo sivá znamená pre nás ako značku, ale aj to, čo znamená pre spotrebiteľov New Balance. Uznáva subkultúrnych fanúšikov značky New Balance, ktorí stoja za našou značkou a emblémom Grey už celé generácie,“ povedal marketingový riaditeľ a senior viceprezident pre merchandising v spoločnosti New Balance Chris Davis.

„Uznáva aj všadeprítomnosť sivej farby, ktorá oslovuje ľudí na celom svete od supermodeliek v Londýne cez otcov v Ohiu až po znalcov tenisiek v Tojke. Sivá je farba všetko, čo predstavuje autenticitu, všestrannosť a nadčasovosť a prenáša naše dedičstvo do budúcnosti.“

Viac sa dozvieš na stránke www.newbalance.sk/greydays.

zisti viac
Domov
Zdieľať
Diskusia