Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. augusta 2017, 12:30
Čas čítania 0:00
Ľuboš Č.

Kritikmi zbožňovaná snímka Call Me By Your Name o zakázanom vášnivom vzťahu odhaľuje obrázky, ktorými sa nás snaží nalákať do kina

FILMY A SERIÁLY CALL ME BY YOUR NAME
Uložiť Uložené

Romantická snímka talianskeho režiséra Lucu Guadagnina do kín dorazí až na jeseň, čakanie však spríjemňuje aspoň niekoľkými novými obrázkami.

Romanticko-dramatická snímka Call Me By Your Name z dielne Sony Pictures na svoju premiéru v kinosálach ešte len čaká (24. november/listopad), na filmových festivaloch sa už však premieta vo veľkom a prvé ohlasy filmových kritikov hovoria jasnou rečou. Máme tu horúceho kandidáta na zisk Oscara za najlepší film roka. Na základe 11 odborných recenzií si snímka drží prvenstvo na portáli Metacritic s pôsobivým hodnotením 97/100 (na druhú priečku odsunula Nolanov Dunkirk), s rovnakým skóre sa môže pochváliť aj na ďalšom známom portáli RottenTomatoes.

Film natočený na motívy rovnomennej knižnej predlohy amerického spisovateľa Andrého Acimana zobrazuje príbeh dospievajúceho chlapca Elia (Timothée Chalamet - Interstellar), ktorý dovolenkuje na severe Talianska so svojou rodinou v lete 1983. Pokojný život 17-ročného mladíka razom zmení študent Oliver (Armie Hammer - The Man from U.N.C.L.E.), do ktorého sa Elio beznádejne zamiluje. Zakázaný vzťah plný vášne však so sebou prináša aj veľké prekážky a sklamania.

Domov
Zdieľať
Diskusia