Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. septembra 2017, 18:44
Čas čítania 0:00
Martin Švirik

Reboot slávnej hry Tomb Raider s Aliciou Vikander bude podľa herečkiných slov poctou klasike, ale objavia sa v ňom aj prekvapivé prvky

FILMY A SERIÁLY TOMB RAIDER
Uložiť Uložené

Dúfame, že sa táto snímka podľa slávnej videohry dočká úspechu.

Lara Croft nie je považovaná len za jednu z najikonickejších videoherných postáv, ale aj za jednu z najznámejších fiktívnych hrdiniek vôbec. Prvýkrát sa na scéne objavila uprostred 90. rokov, mohli sme ju však vidieť aj na veľkom plátne. Prichádzajúci reboot Tomb Raider si svoju slávnu archeologičku síce patrične uctí, ale taktiež pridá do svojho stvárnenia aj pár nových prvkov.

Alicia Vikander sa pre The Hollywood Reporter vyjadrila: Je to veľmi obľúbená postava, vyrastala som na jej hre. Videla som filmy s Angelinou Jolie, ktorá spravila z jej postavy skutočnú ikonu. V roku 2013 však prešla hra pri reboote skutočnou zmenou. Išlo totiž o origin príbeh, ako sa z dievčaťa stala ikona pod akou ju teraz poznáme. Takže určite tam budú prvky a postavy, ktoré nám sú známe, ale taktiež aj nové elementy. Dúfam, že z nich budú ľudia prekvapení a nadšení."

Slávnu archeologičku si v prvom filme od Simona Westa zahrala Angelina Jolie. Lara Croft: Tomb Raider v roku 2001 a v pokračovaní Jana de Bonta Lara Croft: Tomb Raider - Kolíska Života v roku 2003. Nanešťastie, chabé kritické hodnotenia a nedostatočný finančný úspech vo svete, zmietol nádeje na ďalšie pokračovania zo stola. Namiesto toho sa však dočkáme rebootu. Ten bude čerpať z videohry z roku 2013 od Crystal Dynamics. Režíruje ho nórsky filmár Roar Uthaug a v hlavnej roli uvidíme už spomínanú Aliciu Vikander (Ex Machina). Tomb Raider má u nás naplánovanú premiéru na 22. marca (březen) 2018.

Reboot slávnej hry Tomb Raider s Aliciou Vikander bude podľa herečkiných slov poctou klasike, ale objavia sa v ňom aj prekvapivé prvky
Zdroj: MGM
Domov
Zdieľať
Diskusia