Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. októbra 2017, 8:00
Čas čítania 0:00
Marcel O.

Deadpool 2 a X-Men: Dark Phoenix oficiálne skončili natáčanie a presúvajú sa do postprodukcie

FILMY A SERIÁLY X-MEN DARK PHOENIX
Uložiť Uložené

Mutanti zaútočia na rok 2018.

Po traileri na New Mutants nám spoločnosť 20th Century Fox prináša novinky ohľadom pripravovaných Marvel filmov. Deadpool 2 a X-Men: Dark Phoenix totiž v sobotu skončili natáčanie. Ryan Reynolds to oznámil na svojom facebookovom profile a pridal k tomu vyhlásenie spolu so sériou fotografií.

„Deadpool 2: Song of Ice and Fire je dotočené. Ďakujem nášmu kapitánovi Davidovi Leitchovi za jeho obrovské srdce a talent, ktoré nedokážem opísať slovami. Veľká vďaka patrí celému tímu, kvôli ktorému je každá scéna prepchaná easter eggmi. Už teraz mi chýba byť na place, a preto som sa rozhodol natáčať film v spodnom prádle v prenajatej hotelovej izbe Josha Brolina." #MaximumEffort

Deadpool 2 a X-Men: Dark Phoenix oficiálne skončili natáčanie a presúvajú sa do postprodukcie
Zdroj: 20th Century Fox

Ryan si zopakuje rolu obľúbeného Deadpoola, pričom sa k nemu pripojí Zazie Beetz ako manipulatívna mutantka Domino a Josh Brolin ako Cable, ktorý je mutantom cestujúcim v čase a synom Cyclopsa s X-Men. Jack Kesy (The Strain, Baywatch), hoci to nieje ešte potvrdené, by si mal zahrať hlavného záporáka filmu Black Toma Cassidyho. Shioli Kutsuna a Julian Dennison sa tiež pridávajú k filmu, a to v zatiaľ nešpecifikovaných rolách. Z hercov z jednotky sa vráti Leslie Uggams (Slepá Al), Morena Baccarin (Vanessa), Briana Hildebrand (Negasonic Teenage Warhead) aj Stefan Kapicic (hlas Colossusa).

 

That's a wrap. #darkphoenix #xmenmovies 11.2.18

Príspevok, ktorý zdieľa Simon Kinberg (@simondavidkinberg),

Režisér, producent a scénarista X-Men: Dark Phoenix Simon Kinberg takisto pridal fotku na svoj instagram s oznámením o skončenom natáčaní. Vrátia sa herci s X-Men: Apocalypse, ako: James McAvoy (Professor X), Michael Fassbender (Magneto), Jennifer Lawrence (Mystique), Nicholas Hoult (Beast), Alexandra Shipp (Storm), Tye Sheridan (Cyclops), Kodi Smit - McPhee (Nightcrawler) a Evan Peters (Quicksilver). Jessica Chastain si zahrá záporáčku a Sophie Turner si zopakuje rolu Jean Greyovej. Lamar Johnson sa pridáva v neznámej úlohe a mutant Dazzler sa objaví vo filme. Rok 2018 bude pre mutantov aktívným, keď 12. apríla (dubna) uvidíme New Mutants, 31. mája (května) Deadpoola 2 a 1. novembra (listopadu) k nám dorazí X-Men: Dark Phoenix.

Domov
Zdieľať
Diskusia