Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. novembra 2017, 12:21
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Odbije si svoj debut záporák Black Adam v podaní Dwayna Johnsona už v Suicide Squad 2 ako hlavný záporák?

FILMY A SERIÁLY BLACK ADAM SUICIDE SQUAD 2
Uložiť Uložené

Deadshot a spol. proti Black Adamovi?

Prípravy na komiksovu Shazam! sú už v plnom prúde, tvorcovia navyše potvrdili, že svoju sólovku dostane aj záporák Black Adam. Toho by si mal strihnúť Dwayne "The Rock" Johnson. Doteraz však nebolo celkom jasné, kedy si táto postava v DC univerze odbije svoj debut. The Rock sa už pred niekoľkými týždňami vyjadril, že tvorcovia majú ohľadom Black Adama veľké prekvapenie, čo sa týka toho, kedy ho na plátne uvidíme prvýkrát.

Odbije si svoj debut záporák Black Adam v podaní Dwayna Johnsona už v Suicide Squad 2 ako hlavný záporák?
Zdroj: Warner Bros.

Posledné informácie naznačujú, že by to mohlo byť v Suicide Squad 2. Práve Black Adam by mal byť hlavným záporákom, ktorého by musel tím superzločincov odstaviť. Pravdepodobne nepôjde o príliš veľkú rolu, skôr také rozšírené cameo. Scenár a réžiu Suicide Squad 2 má na starosti Gavin O'Connor (The Accountant, Warrior), pričom nakrúcať by sa malo začať v októbri (říjen) 2018. Očakáva sa, že sa väčšina hercov z jednotky vráti. Pre samotného Black Adama momentálne píše scenár Adam Sztykiel (Undateable).

Domov
Zdieľať
Diskusia