Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. novembra 2017, 5:25
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

HBO pravdepodobne chystá 2. sériu skvelého seriálu Little Big Lies

FILMY A SERIÁLY BIG LITTLE LIES
Uložiť Uložené

Oficiálne to ešte nie je, no nie je dôvod neveriť tomu.

HBO má vďaka Big Little Lies na konte ďalší skvelý seriál. Zažiarili v ňom hlavne Nicole Kidman, Reese Witherspoon, Shailene Woodley, Zoe Kravitz, Laura Dern či Adam Scott. Našu recenziu plnú chvály si môžete prečítať tu. Čo však so seriálom ďalej? Prvá séria zmapovala udalosti bestselleru, podľa ktorého bola natočená a režisér Jean-Marc Vallée sa pravdepodobne posunie inam. Pozitívny nie ja ani fakt, že viacerí hlavní herci z 1. série majú na chrbte viacero povinností, a tak nie je isté, kedy by si všetci zúčastnení mohli nájsť čas.

Server TVLine však prichádza so správou, že HBO predsa len usilovne pracuje na tom, aby sa 2. séria začala natáčať už o pár mesiacov.
Nikto netuší, kto by ju natočil, hral v nej ani o čom by bola (teda nikto okrem kompetentných), ale ak by si seriál dokázal udržať vysokú kvalitu, nik by nenamietal. Videli ste prvú sériu? Aké hodnotenie by ste jej udelili?

Domov
Zdieľať
Diskusia