Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. novembra 2017, 0:30
Čas čítania 0:00
Marcel O.

Autori Mimoňov či Tajného života domácich maznáčikov pripravujú animák o Super Mariovi

FILMY A SERIÁLY SUPER MARIO
Uložiť Uložené

Po úspešnej hre nás čaká celovečerné dobrodružstvo.

Pred necelými 25 rokmi uzrel svetlo sveta prvý hraný film spracovaný podľa video hry a bol ním Super Mario Bros. Spracovanie z roku 1993 v hlavnej úlohe s Bobom Hoskinsom si prešlo náročným natáčaním, keď na ňom pracovali až štyria režiséri. To sa odzrkadlilo na finálnom výsledku, kedy film zarobil žalostne málo a štúdio sa odvtedy rozhodlo venovať striktne iba hrám. Po dlhej pauze to vyzerá tak, že tento fúzatý hrdina od Nintenda dostane opäť šancu, tentokrát v podobe animovaného filmu.

Autori Mimoňov či Tajného života domácich maznáčikov pripravujú animák o Super Mariovi
Zdroj: Nintendo

Podľa najnovších správ z The Wall Street Journal prebiehajú stretnutia medzi Nintendom a Illumination (dcérska spoločnosť Universal Studios), ktorá je zodpovedná za Despicable Me, Minions a The Secret Life of Pets. Muž stojaci za tvorbou Mária a Zeldy Shigeru Miyamoto by mal na projekt dohliadať v role producenta.

Spracovanie hry Super Mario do podoby animovaného filmu je určite rozumnejšia voľba, ako tomu bolo v roku 1993. Ak sa luďom z Illumination podarí dohodnúť a dostanú možnosť vytvoriť tento animák, tak sa máme na čo tešiť a môže to otvoriť cestu aj iným príbehom, akými sú The Legend Of Zelda alebo Metroid.

Domov
Zdieľať
Diskusia