Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. decembra 2017, 16:40
Čas čítania 0:00
Marcel O.

Režisér Aquamana James Wan upresnil počet záporákov v chystanej komiksovke. Kto bude hlavný nepriateľ kráľa Atlantisu?

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Proti komu bude Arthur Curry bojovať?

V nedávnom Justice League sme mali možnosť sa po prvýkrát stretnúť s postavou Arthura Curryho aka Aquamana v podaní Jasona Momou. Nanešťastie sme nedostali príliš záberov z podvodného sveta a nedozvedeli sme sa nič o jeho živote a schopnostiach. Vyzerá to tak, že si musíme počkať do budúceho roka, keď sa k nám dostane sólovka Aquaman od Jamesa Wana, ktorá nám kráľa Atlantisu predstaví bližšie.

Režisér Aquamana James Wan upresnil počet záporákov v chystanej komiksovke.  Kto bude hlavný nepriateľ kráľa Atlantisu?
Zdroj: Warner Bros.

S oznámením hercov a ich postáv sa počet záporákov vo filme stále navyšoval. Patrick Wilson ako nevlastný aquamanov brat Orm známy aj ako Ocean Master. Yahya Abdul - Mateen II ako Black Manta a Dolph Lundgren ako Kráľ Nereus. Fanúšovia začali mať obavy a prirovnávali túto situáciu k Amazing Spiderman 2, ale James Wan nás všetkých v nedávnom rozhovore pre Entertainment Weekly upokojil.

Nikdy by som netočil origin s tromi záporákmi,“ podotkol Wan. „Ešte nepoznáme poriadne hlavného hrdinu a jeho svet. Ja verím v detské kroky a idem na to pomaly. Chcem ukázať Arthura Curryho v oveľa emocionálnejšom svetle, predstaviť Meru (Amber Heard) a nemôžem zabudnúť na Nicole Kidman a Temuera Morrisona hrajúcich jeho rodičov. Vieme, že Black Manta sa tam objaví, ale hlavným záporákom bude Patrick Wilson.

 

Režisér Aquamana James Wan upresnil počet záporákov v chystanej komiksovke.  Kto bude hlavný nepriateľ kráľa Atlantisu?
Zdroj: Warner Bros.

Jason Momoa sa vyjadril, že Aquaman bude v sólovke väčší borec, než nám ho predstavila Justice League. „V tomto príbehu uvidíme, ako sa jeho rodičia zoznámili a čo sa im stalo,“ podotkol herec. Potom malého chlapca, jeho dospievanie, zoznamovanie sa s jeho schopnosťami a odmietnutie od obidvoch svetov. A uvidíme, ako sa z tohto chlapca stane chlap a neskôr kráľ siedmich morí: Aquaman. James to vymyslel bravúrne a jedným slovom to zvládol perfektne.Aquaman do slovenských a českých kín dorazí 21. decembra (prosinec) 2018.

Domov
Zdieľať
Diskusia