Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. januára 2018, 11:43
Čas čítania 0:00
Adam L.

Steven Spielberg zremakuje kultový muzikál West Side Story. Momentálne doň hľadá vhodných hercov

FILMY A SERIÁLY WEST SIDE STORY
Uložiť Uložené

Pouličné gangy si problémy vyriešia tancom.

Spielberga snáď netreba nikomu predstavovať. Fanúšikovia každým rokom očakávajú, akú tému si vyberie pre následujúci film. Tentokrát si vybral niečo nezvyčajné - muzikál. A nie hocijaký. West Side Story síce už pred ním v roku 1961 nakrútil Robert Wise, no Spielberg ho chce predstaviť aj mladším generáciam. Okrem toho, že sa píše scenár, zatiaľ nie sú známe žiadne detaily a mená. Práve tie posledné dni vyhľadáva Spielberg pomocou kastingu. Takže ak viete spievať a tancovať, skúste to.

O spracovaní muzikálu sníva Spielberg už od 80. rokov. West Side Story z roku 1961 sa odohráva v New Yorku. Vyhral desať Oscarov a rešpekt si udržal dodnes. Dej je inšpirovaný Shakespearovým dielom Rómeo a Júlia. Čaká nás boj, veľa tanca a spevu, rivalita a láska. Projekt sa rozhodla zastrešiť spoločnosť 20th Century Fox. Zopakuje sa podobný scenár úspechu, alebo muzikál celkom prepadne?

Domov
Zdieľať
Diskusia