Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. marca 2018, 15:21
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

2. séria Jessicy Jones dorazí už tento štvrtok. Navnaďte sa na ňu zákulisným videom a hromadou exkluzívnych obrázkov

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Ženský člen skupiny The Defenders si na Netflixe už onedlho odbije svoju druhú sériu. A my pevne veríme, že dopadne minimálne tak dobre, ako tá debutová.

Očakávaná druhá séria Jessicy Jones dorazí už o niekoľko málo dní a doposiaľ zverejnené ukážky nám dávali jasne najavo, že sa môžeme tešiť na ďalšie psychologicky prepracované epizódy. Vnútorní démoni totiž hlavnú hrdinku neopustia ani v blížiacej sa sérii, čo potvrdzuje aj najnovšie video.

Featurette s názvom Empowered nás zavedie do zákulisia natáčania a vďaka hercom, ako Krysten Ritter, Carrie-Anne Moss, Rachael Taylor či Eka Darville sa môžeme o nadchádzajúcich častiach dozvedieť čosi viac. Zároveň dostane aj niekoľko doposiaľ nevidených záberov spoločne s prísľubom množstva akcie.

Čo sa samotného príbehu týka, ten sa opäť zameria na newyorskú súkromnú detektívku Jessicu Jones, ktorá si po vražde Kilgravea začne dávať svoj život opäť dohromady, aj keď je v celom meste známa ako zabijak so superschopnosťami.

V jej ceste sa ale objaví nový prípad, kvôli ktorému bude musieť neochotne čeliť tomu, kto naozaj je. Pri ponáraní sa hlbšie do svojej minulosti bude tiež skúmať dôvody, prečo je tomu tak. Okrem vyššie priloženej ukážky nás však Netflix zaujal aj zverejnením poriadnej porcie obrázkov, ktoré nájdete v galérii pod textom.

Spomedzi nich potom najviac vynikajú práve exkluzívne pulpové obálky, symbolizujúce jednotlivé epizódy. Všetkých 13 epizód druhej série bude na Netflixe sprístupnených už 8. marca (března) 2018 a pokiaľ sa o nej chcete dozvedieť viac, vstúpte do tohto vlákna. Budete sledovať?

Domov
Zdieľať
Diskusia