Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. mája 2018, 18:17
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Drsný a smrtiaci Luke Cage bude v druhej sérii čeliť nepriateľovi, pri ktorom si siahne až na dno svojich možností

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Sľubná komiksovka dorazí k fanúšikom už v júni. Plánujete sledovať?

Prvá séria marvelovského seriálu Luke Cage si odniesla pozitívne hodnotenia, takže toto leto sa môžeme pripraviť na ďalší nášup. Cool hrdina v podaní Mikea Coltera sa stal po očistení svojho mena nepriestrelnou celebritou ulíc Harlemu, s čím zároveň prichádza aj väčšia potreba ochraňovať komunitu a nájsť svoje limity.

Nový nepriateľ John McIver alias Bushmaster (Mustafa Shakir) ho však donúti balansovať na hrane, ktorá oddeľuje hrdinov od záporákov. Okrem Coltera uvidíme aj Simone Missick, Rosario Dawson, Alfre Woodard, Thea Rossiho a Finna Jonesa. Vracajú sa teda mnohé vedľajšie postavy z 1. série vrátane Shade-a

Showrunnerom je Cheo Hodari Coker (Ray Donovan). Premiéru nám Netflix doručí 22. júna (červen) tohto roku. Nižšie si vychutnajte oficiálny trailer. Dáte projektu šancu aj v jeho druhej sérii?

Domov
Zdieľať
Diskusia