Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. mája 2018, 16:13
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Režisér District 9 a Elysium spája sily s Chrisom Evansom. Natočia dramatický príbeh o rodine, ktorá sa snaží prežiť v zničenom svete

FILMY A SERIÁLY GREENLAND
Uložiť Uložené

Neill Blomkamp po sérii krátkometrážnych filmov konečne natočí aj celovečerák.

Chris Evans (Avengers: Infinity War) si zahrá v novinke Neilla Blomkampa s názvom Greenland. Budeme v ňom sledovať snahu obyčajnej rodiny prežiť po strašnej prírodnej pohrome. Tvorcovia sľubujú inteligentný scenár, skvelú akciu, ale aj emócie. Nakrúcať by sa malo začať ešte v priebehu tohto roka.

 

Režisér District 9 a Elysium spája sily s Chrisom Evansom. Natočia dramatický príbeh o rodine, ktorá sa snaží prežiť v zničenom svete
Zdroj: Walt Disney Studios Motion Pictures

Blomkamp je známy svojím sci-fi District 9. Menej úspešne na tom bolo Elysium, no a celé to šlo do kopru s Chappiem. V poslednej dobe sa venoval svojmu novému projektu Oats Studios, kde predstavil niekoľko krátkometrážnych sci-fi filmov, ktorým sme sa venovali aj na našich stránkach.

Chris Evans je zase známy najmä z marveloviek, kde stvárňuje Captaina Americu. Objavil sa však aj v dráme Gifted či v romantickej dramédii Before We Go, ktorú aj režíroval.

Domov
Zdieľať
Diskusia