Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. júna 2018, 15:28
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Fanúšikovia seriálu Lucifer jasajú. Zrušeného projektu sa chytil Netflix a doručí nám jeho 4. sériu

FILMY A SERIÁLY LUCIFER
Uložiť Uložené

Napokon sa predsa len dočkáme nových častí. Netflix hodil Luciferovi záchranné koleso.

Fanúšikovia seriálu Lucifer, ktorý vychádza z komiksov Neila Gaimana, zažili v máji tohto roka studenú sprchu: Televízia Fox sa totiž rozhodla fantasy drámu so sympatickým pánom pekiel po troch sériách zrušiť.

Sociálne média sa okamžite zaplnili nespokojnými reakciami, ako aj hashtagom #SaveLucifer. Istý čas bol Luciferov koniec dokonca najtrendovejšou témou na Twitteri. Do hry sa však vložil Netflix a oznámil, že seriál berie pod svoje krídla. Diváci sa tak vytúženej 4. série predsa len dočkajú.

Fanúšikovia seriálu Lucifer jasajú. Zrušeného projektu sa chytil Netflix a doručí nám jeho 4. sériu
Zdroj: Fox/Warner Bros. Television Distribution

Hlavným hrdinom je znudený pán pekla Lucifer Morningstar (Tom Ellis), ktorý túži po nejakom tom vzrušení. Vydá sa teda do Los Angeles, spojí sa s detektívkou Chloe Decker (Lauren German) a pomáha jej dostať za mreže rôznych kriminálnikov.

1. séria mala premiéru v roku 2016 a kritická odozva bola pomerne chladná a zmiešaná. 2. séria nasledovala ešte v tom istom roku a stretla s mimoriadnou chválou kritikov aj divákov. Rovnako na tom bola aj 3. séria, ktorá dorazila v roku 2017.

Odporúčané
Filmový Uncharted s Tomom Hollandom ako Nathanom Drakeom pôjde proti Spielbergovmu West Side Story. Kedy dorazí do kín? Filmový Uncharted s Tomom Hollandom ako Nathanom Drakeom pôjde proti Spielbergovmu West Side Story. Kedy dorazí do kín? 8. júna 2019, 5:00

Nová séria bude obsahovať 10 epizód, čo je pomerne radikálne zoškrtanie, keď prihliadneme k tomu, že predchádzajúce prvé dve série mali 18 a tretia dokonca 26 častí. Pokiaľ sa však tvorcom podarí naplniť rovnako kvalitným obsahom ako doteraz, tak sa nemáme čoho obávať.

Domov
Zdieľať
Diskusia