Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. júla 2018, 14:54
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Star Trek sa vracia. Druhá séria Discovery láka na vizuálne ohromujúce a akčné dobrodružstvo

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Ste pripravení na ďalší výlet po zákutiach vesmíru?

Po obrázkoch, ktoré sme si predstavili len nedávno, tu máme aj plnohodnotný trailer pre druhú sériu Stark Trek: Discovery. Showrunneri Gretchen J. Berg a Aaron Harberts boli zo seriálu vykopnutí a nahradil ich Alex Kurtzman (The Mummy).

Dej Star Trek: Discovery sa odohráva 10 rokov pred udalosťami pôvodného seriálu a dobrodružstvami legendárneho kapitána Kirka a rozpráva príbeh posádky vesmírnej lode USS Discovery.

Prvá séria bola kritikmi prijatá pomerne priaznivo, niektorí diváci však neboli zo seriálu príliš nadšený, a to hlavne kvôli jeho pomalšiemu tempu. 

Trailer pôsobí už klasicky vizuálne úchvatne a rozhodne sľubuje potenciálnu pecku. Uvidíme, ako sa na projekte podpíše vyhodenie pôvodných showrunnerov.

Alex Kurtzman síce s The Mummy u kritikov a divákov príliš nebodoval (hoci európski recenzenti boli ústretovejší), ale možno práve prostredníctvom Stark Trek: Discovery dosiahne uznania aj vo svojej domovine.

Herecky sa v seriáli predstavia Sonequa Martin-Green, Doug Jones, Shazad Latif, Anthony Rapp a Mary Wiseman. Premiéra nás čaká niekedy v priebehu roku 2019.

Domov
Zdieľať
Diskusia