Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. augusta 2018, 12:54
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Nadávky, nepodarené zábery a množstvo zábavy. Deadpool 2 vnadí na skvelé bonusové materiály

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Ryan Reynolds, Zazie Beetz a Josh Brolin hviezdia v najnovšom videu, ktorým nás štúdio 20th Century Fox láka na kúpu druhého Deadpoola.

Ako je už zvykom pred vydaním očakávaných snímok na fyzických nosičoch, štúdiá často zverejňujú videá z natáčania plné nielen humoru, ktorými sa divákov snažia nalákať na bonusové materiály.

Výnimkou nie je ani komiksovka Deadpool 2 (na Blu-ray vychádza 21. augusta/srpna 2018) od 20th Century Fox.

V nižšie priloženej ukážke si tak môžete vychutnať najmä pohľad na hercov, ako Ryan Reynolds (Wade Wilson), Zazie Beetz (Domino) a Josh Brolin (Cable), ktorí sa vďaka nepodareným záberom a zabudnutým textom postarali o množstvo zábavy pre všetkých zúčastnených.

A nič menšie nás nečaká ani na bonusoch chystanej predĺženej verzie. Tá ponesie názov Super Duper $@%!#& Cut a okrem 15 pridaných minút k stopáži ponúkne aj nesmierne bohatú porciu skvelých zákulisných materiálov. O tom už ale viac tu.

Patríte k zberateľom filmov na Blu-ray či DVD nosičoch? Ak áno, plánujete zakúpenie aj tohto titulu? Určite nám dajte vedieť v komentároch.

Domov
Zdieľať
Diskusia