Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. septembra 2018, 5:00
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Vraždiaca bábika Chucky dostáva nový dizajn a scenáristi Deadpoola prichádzajú s novým komediálnym seriálom

FILMY A SERIÁLY HALLOWEEN THE DEUCE
Uložiť Uložené

V Raňajkách sa pozrieme aj na nové ukážky očakávaných filmov, ako A Star Is Born či Halloween.

Aj tento pracovný týždeň odštartujeme našou pravidelnou rubrikou Raňajky s Filmkultom. Všetko podstatné z filmového a seriálového sveta z ostatných dní nájdete práve v tomto článku. 

The Deuce

2. séria úspešného seriálu The Deuce práve beží na obrazovkách HBO. V budúcnosti sa dočkáme ešte jednej série, ktorá zároveň príbeh definitívne uzavrie. Tvorcovia tvrdili, že sa tým naplní ich pôvodný zámer, keďže viacero sérií aj tak neplánovali.

A Star Is Born

Chválená hudobná dráma A Star Is Born s Bradleym Cooperom a Lady Gaga už čoskoro dorazí aj do našich kín. Nižšie si môžete pozrieť ďalšie dve ukážky, v ktorých sa dočkáte aj záberov z filmu a nakrúcania. Slovenská premiéra sa uskutoční 4. októbra (říjen) 2018.

 

Halloween

Budúci mesiac nás opätovnou návštevou poctí aj kultový vrah Michael Myers v novom diele hororovej série Halloween. Snímka Davida Gordona Greena bude nadväzovať priamo na originál Johna Carpentera a v hlavnej úlohe sa opäť predstaví Jamie Lee Curtis.

Nižšie si môžete pozrieť novú ukážku, štylizovanú do pseudo-dokumentárneho štýlu. Halloween dorazí 18. októbra (říjen) 2018.

Child's Play

Svojho remaku sa dočká aj známa hororová séria Child's Play. Tú bude mať pod režisérskym dohľadom Lars Klevberg (Polaroid) a na prvom oficiálnom obrázku si môžeme pozrieť dizajn novej vraždiacej bábiky.

V reboote si zahrajú Aubrey Plaza a Brian Tyree Henry a premiéra sa plánuje niekedy na budúci rok.

Vraždiaca bábika Chucky dostáva nový dizajn a scenáristi Deadpoola prichádzajú s novým komediálnym seriálom
Zdroj: MGM

Wayne

Rhett Reese a Paul Wernick, scenáristi Deadpoola, sa budú o záujem divákov uchádzať novým projektom. Jeho názov je Wayne a pôjde o seriálovú akčnú komédiu o 10 častiach. Reese a Wernick seriál produkujú, ako tvorca je pod projektom uvedený Shawn Simmons.

Odporúčané
Syna otrávil sladkosťami s kyanidom, aby splatil svoje dlhy. Krátko predtým mu totiž založil životnú poistku Syna otrávil sladkosťami s kyanidom, aby splatil svoje dlhy. Krátko predtým mu totiž založil životnú poistku 5. marca 2024, 9:30

15-ročný Wayne (Mark McKenna) sa v seriáli vydá spolu so svojou kamarátkou Del (Ciara Bravo na cestu z Bostonu do Floridy. Seriál dorazí v januári (leden) 2019.

Domov
Zdieľať
Diskusia