Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. septembra 2018, 9:41
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Sólovka Harley Quinn už má dátum premiéry a Mel Gibson sa chystá režírovať western

FILMY A SERIÁLY MANIAC X-MEN DARK PHOENIX
Uložiť Uložené

Ďalšie Raňajky s Filmkultom sú tu. Čo nové sa vo svete filmov udialo?

Svet Hollywoodu nikdy nespí, čo znamená, že aj do dnešného vydania rubriky Raňajky s Filmkultom sa nám podarilo zhrnúť niekoľko pozoruhodných noviniek, ktoré by vám rozhodne nemali ujsť.

Okrem Birds of Prey sa pozrieme aj na nový projekt Mela Gibsona a prezradíme vám, či sa dočkáme 2. série seriálu Maniac.

Birds of Prey

Komiksovka Birds of Prey, kde si hlavnú rolu strihne Margot Robbie ako Harley Quinn, už má dátum premiéry. Diváci by sa jej mali dočkať 7. februára (únor) 2020.

Okrem Harley Quinn co filme uvidíme aj postavy Huntress a Black Canary. Záporákom ude Black Mask. Režíruje Cathy Yen.

Sólovka Harley Quinn už má dátum premiéry a Mel Gibson sa chystá režírovať western
Zdroj: Warner Bros.

Charlie's Angels

Reboot Charlie's Angels sa v týchto dňoch začal nakrúcať. Režisérka Elizabeth Banks sa pochválila začiatkom produkcie na Twitteri.

V hlavných úlohách uvidíme Kristen Stewart, Naomi Scott a Ellu Balinsku. Premiéra je stanovená na 27. septembra (září) 2019. Viac informácií nájdete tu.

X-Men: Dark Phoenix

Z nového X-Men filmu dorazil nový obrázok. Fotografia z nakrúcania X-Men: Dark Phoenix zobrazuje Profesora X (James McAvoy) a Magneta (Michael Fassbender) pri šachovej partii.

Odporúčané
Dark Phoenix sa pretáčalo kvôli Skrullom. S mimozemšťanmi ich však predbehla Captain Marvel Dark Phoenix sa pretáčalo kvôli Skrullom. S mimozemšťanmi ich však predbehla Captain Marvel 13. júna 2019, 13:56

Podobné scény sme mohli vidieť vo viacerých predchádzajúcich filmoch a stali sa už akousi klasikou a vyjadrením postojov týchto dvoch postáv ohľadom mutantskej revolúcie. Dark Phoenix dorazí vo februári (únor) 2019.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Mario Power Marvel , DC , Lego (@mariopower.official),

They’ll Love Me When I’m Dead

Dokumentárny film They’ll Love Me When I’m Dead bude zobrazovať snahu režiséra Orsona Wellesa natočiť film The Other Side of the Wind.

To sa mu síce napokon nepodarilo, ale Netflix sa nedokončeného projektu ujal a plánuje jeho uvedenie, a to 2. novembra (listopad) 2018. Samotný dokument dorazí 29. septembra (září) 2018.

Sólovka Harley Quinn už má dátum premiéry a Mel Gibson sa chystá režírovať western
Zdroj: Netflix

Maniac

Seriál Maniac, ktorý si momentálne môžete vychutnať na Netflixe, sa zrejme 2. série nedočká. Showrunner Patrick Somerville sa vyjadril, že Maniac bol koncipovaný ako miniséria, a tak by to malo aj ostať.

Režisér Cary Fukunaga vyhlásil, že sa 2. sérii principiálne nebráni, ale dodal, že na nej už pracovať nebude. Maniac je dostupný od 21. septembra (září) 2018.

The Wild Bunch

Mel Gibson zrežíruje remake kultového westernu The Wild Bunch od Sama Peckinpaha z roku 1969. Na projekte sa bude podieľať aj ako výkonný producent a bude fušovať aj do scenára.

Zatiaľ nie je jasné, kedy sa Gibson do natáčania pustí, keďže jeho ďalším projektom bude dráma z druhej svetovej vojny s názvom Destroyer.

Sólovka Harley Quinn už má dátum premiéry a Mel Gibson sa chystá režírovať western
Zdroj: Lionsgate
Domov
Zdieľať
Diskusia