Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. októbra 2018, 15:22
Čas čítania 0:00
Peter Pavlík

Príďte si otestovať svoje znalosti z komiksových filmov na špeciálny Filmkult kvíz

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Už 5. novembra si v Bratislave budete môcť otestovať svoje filmové vedomosti.

Sme tu zas! Po úspechu našich prvých dvoch filmových kvízov budeme pokračovať. Tentoraz so špecializovaným obsahom. Vo vašom hlasovaní vyhrali komiksovky, takže sme pre vás na túto tému opäť pripravili množstvo rôznorodých otázok.

Myslíte si, že ste znalci tohto žánru, ktorí majú v malíčku súčasnú aj staršiu tvorbu? V tom prípade vám dávame možnosť poriadne svoje vedomosti prevetrať.

Zmenou oproti minulým akciám bude nový priestor. Tentoraz nás nájdete v Kulturák klube na Bazovej 9. (Bývalá Hlava 22).

 

Príďte si otestovať svoje znalosti z komiksových filmov na špeciálny Filmkult kvíz
Zdroj: Filmkult

Dňa 5. novembra (listopad) 2018 od 19:00-22:00h budete môcť súťažiť v maximálne štvorčlenných tímoch a ukázať, či ste praví filmoví znalci.

Okrem toho sa stretnete s ďalšími podobnými nadšencami, pokecáte o filmoch, dáte si pivo v priateľskej atmosfére, môžete podebatovať s prítomnými členmi redakcie a v neposlednom rade sa aj niečo nové dozviete.

Neobávajte sa, aj pokiaľ máte dojem, že nemáte dostatok vedomostí, ide hlavne o zábavu. Rozhodne teda pozbierajte odvahu a určite dorazte.

Záverom vám prikladáme link na udalosť na Facebooku, dostanete sa na ňu po kliknutí na tento odkaz.  Vstup je 3€ na osobu.

Prihlasovať sa môžete na emailovej adrese: [email protected]
Do emailu napíšte názov tímu.  

Tešíme sa na vás!

P.S. Ak máte nejaké organizačné otázky alebo pripomienky k predchádzajúcemu kvízu, napíšte nám ich do komentárov,  prípadne správou na Facebooku. 

Príďte si otestovať svoje znalosti z komiksových filmov na špeciálny Filmkult kvíz
Domov
Zdieľať
Diskusia