Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. novembra 2018, 0:30
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Frozen 2 bude mať epickejší príbeh a zavedie nás do nových končín mrazivého sveta

FILMY A SERIÁLY THE PLOT AGAINST AMERICA THE UNDOING
Uložiť Uložené

Dorazili ďalšie Raňajky. Ak vás teda zaujímajú všetky podstatné novinky z posledných dní, čítajte ďalej.

Máme po víkende, čo znamená, že na tvoje obrazovky sa opäť dostáva naša pravidelná rubrika Raňajky s Filmkultom. Dnes si posvietime na animáky Frozen 2 a Missing Link, ale ponúkneme ti aj prvé zábery z 5. série seriálu Luther s Idrisom Elbom.

Frozen 2

Jennifer Lee, spolu-režisérka očakávaného animáku Frozen 2, potvrdila, že druhý diel bude oveľa epickejší než jeho predchodca. Dodala tiež, že v ňom opustíme kráľovstvo Arendelle a pozrieme sa aj do iných kútov tohto zaujímavého sveta.

Tešiť sa tiež môžeme na úplne nové originálne piesne. Tie opäť napíše dvojica Bobby Lopes a Kristen Anderson-Lopez. Momentálne už majú hotové 4 nové piesne. Film okrem Jennifer Lee režíruje aj Chris Buck a premiéra je stanovená na 28. novembra (listopad) 2019.

Frozen 2 bude mať epickejší príbeh a zavedie nás do nových končín mrazivého sveta
Zdroj: Walt Disney

Missing Link

Zábavne vyzerajúci animák Missing Link dorazil s prvým trailerom aj plagátom. Postavy nadabovali Hugh Jackman, Zach Galifianakis, Zoe Saldana, Timothy Olyphant, David Walliams, Emma Thompson, Matt Lucas a Stephen Fry. Režíruje Chris Butler.

Odporúčané
Tip na seriál: The Undoing od HBO Tip na seriál: The Undoing od HBO 19. novembra 2020, 10:50

Snímku nám doručí štúdio Laika, ktoré je zodpovedné napríklad za výborný animák Kubo and Two Strings. Americká premiéra je stanovená na 12. apríla (duben) 2019.

Frozen 2 bude mať epickejší príbeh a zavedie nás do nových končín mrazivého sveta
Zdroj: Annapurna Pictures

The Undoing

Nicole Kidman si zahrá hlavnú úlohu v chystanom seriáli The Undoing, ktorý nám doručí HBO. Na réžiu dohliadne svetovo uznávaná režisérka Susanne Bier. Príbeh rozpráva o Grace Sachs (Kidman), ktorá je úspešnou terapeutkou, manželkou aj matkou.

Týždne predtým, ako jej má vyjsť kniha, však do jej života vstúpi násilná smrť, jej manžel sa stratí a na Grace čaká ešte veľa hrozivých odhalení.

Frozen 2 bude mať epickejší príbeh a zavedie nás do nových končín mrazivého sveta
Zdroj: A24

Jonny Quest

Filmová adaptácia klasického animovaného seriálu Jonny Quest našla svojho režiséra. Stane sa ním Chris McKay (The Lego Batman Movie). Celovečerný film bude hraný a štúdio Warner Bros. na ňom pracuje už niekoľko rokov.

Seriál sa vysielal v rokoch 1964-1965 a jeho hlavným hrdinom bol 11-ročný chlapec Jonny, ktorý spolu so svojím otcom Dr. Questom zažíval rôzne dobrodružstvá. Dátum premiéry zatiaľ nepoznáme.

Frozen 2 bude mať epickejší príbeh a zavedie nás do nových končín mrazivého sveta
Zdroj: ABC

The Plot Against America

Adaptácia kultového románu Philipa Rotha s názvom The Plot Against America bude mať seriálovú podobu. Príbeh sa odohráva v alternatívnej realite, v Spojených štátoch.

Prezidentom sa stane Charles Lindbergh a krajina sa pod jeho vedením mení na diktátorský štát. Lidbergh podpíše pakt s Hitlerom a v Spojených štátoch sa začína šíriť anti-semitizmus.

Scenár napíšu Simon a Ed Burnsovci, ktorí sa budú podieľať aj ako producenti. Projekt bude mať 6 dielov a ako showrunner bude dozerať David Simon (The Deuce). Dátum premiéry zatiaľ nie je známy.

Frozen 2 bude mať epickejší príbeh a zavedie nás do nových končín mrazivého sveta
Zdroj: Blackstone Publishing/Houghton Mifflin

Luther

Výborný seriál Luther dorazil s prvými zábermi zo svojej 5. série. Do hlavnej úlohy sa vracia Idris Elba, ktorý si za túto úlohu v minulosti odniesol Zlatý glóbus. Nová séria bude mať štyri časti a napíše ich Neil Cross, tvorca celého seriálu. Premiéry sa dočkáme budúci rok.

Domov
Zdieľať
Diskusia