Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. novembra 2018, 19:34
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Spock a Saru sa hlásia do služby. Na dej Star Trek: Discovery nadviažu 4 krátke filmy

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Na začiatku januára sa dočkáme 2. série Star Trek: Discovery. To ale nie je všetko.

Fanúšikov legendárneho Star Wars by sme medzi našimi čitateľmi našli dozaista skutočne veľa. Máme tu však aj nejakých nadšencov Star Treku? Pokiaľ si si na túto otázku odpovedal kladne, nezabudni na to, že ťa už po Novom roku čaká druhá séria Star Trek: Discovery.

Ale ešte predtým, než pretočíme kalendár na rok 2019, k nám priletí kraťas s názvom The Brightest Star. Ten bude tretím zo štyroch krátkometrážnych filmov z univerza Star Treku, ktoré nadviažu na prichádzajúcu druhú sériu Star Trek: Discovery. 

Do obehu sa už doposiaľ dostali krátkometrážne snímky Runaway a Calypso, pričom 3. januára (leden) 2019 k nám následne príde štvrtý a zároveň posledný kraťas The Escape Artist.

Upútavka k  The Brightest Star sa točí okolo známej postavy dôstojníka Saru (Doug Jones), príslušníka rasy Kelpien. V The Brightest Star nás tvorcovia zavedú na jeho rodnú planétu Kaminar, ktorú Saru kedysi pokojne obýval so svojou sestrou a otcom.

The Brightest Star má potenciál zaujať každého nadšenca sveta Star Treku. Samotná upútavka naznačuje, že na planétu hlavného hrdinu dopadne blížiaca sa hrozba. Rasa Kelpien je vzhľadom na ich minulosť plnú prenasledovania známa svojím šiestym zmyslom pre vycítenie blížiaceho sa nebezpečenstva.

The Brightest Star bude mať premiéru už 6. decembra (prosinec) 2018 a druhej série Star Trek: Discovery by sme sa mali dočkať krátko po Novom roku, a teda presnejšie 17. januára (leden) 2019.

Po vyhadzove predošlých showrunnerov (Gretchen J. Berg a Aaron Harberts) sa projektu ujal Alex Kurtzman (The Mummy). Príbeh seriálu sa toči okolo posádky lode USS Discovery, na ktorej sa mimo iných nachádza taktiež spomínaný dôstojník Saru. Sleduješ seriál aj ty? Aké sú tvoje očakávania od druhej série?

Domov
Zdieľať
Diskusia