Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. marca 2019, 13:19
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Idris Elba je Deadshot! V pokračovaní Suicide Squad nahradí Willa Smitha

Idris Elba je Deadshot! V pokračovaní Suicide Squad nahradí Willa Smitha
Zdroj: Warner Bros. Pictures / DCEU
FILMY A SERIÁLY SUICIDE SQUAD 2
Uložiť Uložené

Celkom slušná náhrada, no nie?

Podľa najnovších informácií portálu Variety za odchodom Willa Smitha od roly Deadshota zo Sucide Squad nemusíme viac smútiť. Jeho osviežujúcou náhradou bude totiž viac než schopný 46-ročný herec Idris Elba.

Toho diváci môžu poznať napríklad ako hlavnú postavu z kriminálneho seriálu Luther, no taktiež zo série marveloviek, kde stvárnil charizmatického strážcu Asgardu Heimdalla, ktorý bol charakteristický svojím obrím mečom. Napriek minimu času, kedy sa objavoval na scéne, patril Heimdall medzi mimoriadne výrazných hrdinov.

V najbližšej dobe sa Elba divákom predvedie v spin-offe Rýchlo a zbesilo s názvom Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw. V ňom si, ako už z názvu vyplýva, kľúčové roly zahrajú Dwayne Johnson (Hobbs) a Jason Statham (Shaw). Ich postavy budú musieť v snímke nezhody z minulosť zahodiť za hlavu, pretože sa im do cesty postavy zloduch, ktorého stvárni práve Idris Elba.

Pokračovanie prvej časti Sucide Squad od Davida Ayera sa z režisérsko postu chopil James Gunn (Guardians of the Galaxy) a medzi hlavnými hrdinami sme mohli opäť vidieť Deadshota alias Willa Smitha.

Ten musel ale nakoniec kvôli plnému pracovnému programu od filmu odstúpiť, a preto potrebovalo štúdio adekvátnu náhradu, ktorou sa stal Idris Elba. Aktuálna slovenská a česká premiéra druhého dielu Suicide Squad je plánovaná na 5. augusta (srpen) 2021. Viac sa o nej dočítaš tu.

Anketa:
Bude podľa teba Elba dobrou náhradou?
Áno
Ťažko povedať, nechám sa prekvapiť
Nie
Áno
45 %
109 Hlasov
Ťažko povedať, nechám sa prekvapiť
42 %
100 Hlasov
Nie
13 %
31 Hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia