Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. marca 2019, 0:02
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Gambit s Channingom Tatumom sa mal natáčať už v roku 2015. Všetko ale skomplikovala Fantastická štvorka

Gambit s Channingom Tatumom sa mal natáčať už v roku 2015. Všetko ale skomplikovala Fantastická štvorka
Zdroj: Disney
FILMY A SERIÁLY CHERRY
Uložiť Uložené

Prinášame novú várku filmových a seriálových správ.

Máme tu ďalší prehľad noviniek zo sveta filmu aj seriálu. Aj dnes sa v našej pravidelnej rubrike Raňajky s Filmkultom dozvieš všetky podstatné informácie z posledných dní.

Gambit sa mal natáčať už v roku 2015

Dôvodom toho, prečo sme nikdy nevideli Gambita od režiséra Ruperta Wyatta (Rise of the Planet of the Apes), je zlyhanie Fantastic Four z roku 2015. Wyatt prezradil, že keď už sa pomaly blížilo natáčanie s Channingom Tatumom, Fantastická štvorka finančne aj kvalitatívne prepadla a rozpočet pre Gambita bol štúdiom výrazne okresaný. Musel sa teda prepísať scenár, no štart natáčania už bol príliš blízko, a tak to nevyšlo.

Gambit s Channingom Tatumom sa mal natáčať už v roku 2015. Všetko ale skomplikovala Fantastická štvorka
Zdroj: Marvel Comics

Režisér Maze Runnera natočí myšacie Game of Thrones

Andy Serkis (The Lord of the Rings) a Thomas Brodie-Sangster (The Maze Runner) si zahrajú vo filmovej adaptácii komiksovej série Mouse Guard, ktorá je popisovaná ako Game of Thrones s myšami. Sangster si zahrá Lieama, jedného z najnovších a najmladších členov Myšej stráže, no a Serkis stvárni postavu menom Midnight. Ide o kováča Myšej stráže, ktorý sa obráti proti nej. Film zrežíruje Wes Ball (trilógia The Maze Runner) a pri natáčaní sa bude využívať technológia motion-capture. Kamery by sa mali spustiť v máji (květen) 2019.

Raňajky
Raňajky Zdroj: Marvel Studios/Twentieth Century Fox Film Corporation

Hraný Dumbo sa pripomína ďalšími zábermi

Štúdio Walt Disney Pictures zverejnilo nové ukážky z blížiacej sa hranej adaptácie s názvom Dumbo. Tie nás okrem odhalenia niekoľkých doposiaľ nevidených záberov vezmú aj do zákulisia natáčania. Za réžiou stojí Tim Burton (Edward Scissorhands, Sleepy Hollow) a premiéra je u nás naplánovaná na 28. marca (březen) 2019.

O čom bude zombie novinka od Zacka Snydera?

Zombie snímka Army of the Dead, ktorá vznikne pod hlavičkou Netflixu, dostala oficiálnu synopsu. Príbeh sa bude odohrávať v Las Vegas, kde muž po vypuknutí zombie nákazy zhromaždí skupinu žoldnierov. S ňou sa v karanténnej zóne plnej zombie následne pokúsi o najväčšiu lúpež v histórii.  Scenár napísal Joby Harold (King Arthur: Legend of the Sword).

Raňajky
Raňajky Zdroj: Universal Studios

Tom Holland si zahrá vojnového veterána vo filme od tvorcov Avengers: Infinity War

Herec Tom Holland (Spider-Man: Homecoming) spojí sily s režisérmi Anthonym a Joeom Russovcami (Captain America: Civil War, Avengers: Infinity War) aj mimo MCU. Podľa najnovších informácií si totiž strihne hlavnú úlohu v ich snímke Cherry, ktorá nám vyrozpráva skutočný príbeh Nica Walkera.

Ten bol vo vojne v Iraku medikom, no domov sa vrátil s posttraumatickou stresovou poruchou a po spadnutí do závislosti na opiátoch začal dokonca vykrádať banky. Za scenárom stojí Jessica Goldberg (seriál The Path) a natáčanie by malo začať už toto leto.

Raňajky
Raňajky Zdroj: Columbia Pictures/Marvel Studios
Domov
Zdieľať
Diskusia