Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. marca 2019, 6:00
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Hellboy ponúkne brutálnu fantasy zábavu a svojich obludných súperov si podá aj v boxerskom ringu

Hellboy ponúkne brutálnu fantasy zábavu a svojich obludných súperov si podá aj v boxerskom ringu
Zdroj: Lionsgate
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Prinášame novú várku filmových a seriálových správ.

Máme tu ďalší prehľad noviniek zo sveta filmu aj seriálu. Aj dnes sa v našej pravidelnej rubrike Raňajky s Filmkultom dozvieš všetky podstatné informácie z posledných dní.

Hellboy sa pripomína štvoricou plagátov

Štúdio Lionsgate zverejnilo sériu celkom nových plagátov k blížiacemu sa rebootu Hellboya. Prvé dva sa sústredia na hlavné obsadenie filmu, no a tie ďalšie už na samotného pekelníka. A musíme uznať, že všetky vyzerajú naozaj skvele. Hellboy v réžii Neila Marshalla (The Descent, Game of Thrones) dorazí do našich kín 11. apríla (duben) 2019.

5. séria Black Mirror naberá obsadenie

V pripravovanej piatej sérii hitu Black Mirror by sa mali objaviť aj Anthony Mackie (Falcon v MCU) a Yahya Abdul-Mateen II (Aquaman). Kedy ale dorazí a o čom vlastne bude, na to si ešte budeme musieť počkať.

Raňajky
Raňajky Zdroj: Marvel Studios/Warner Bros.

Režisér Kick-Ass 2 zrežíruje ďalšiu komiksovku

Režisér Jeff Wadlow (Never Back Down, Kick-Ass 2) natočí snímku Danger Girl, a teda adaptáciu rovnomenného komiksu z 90. rokov minulého storočia. Jeho príbeh sa sústredí na dobrodružstvá Abbey Chase, ktorá bola neochotne prijatá do tajnej organizácie.

Spoločne s ďalšími členkami tímu Sydney Savage a Nataliou Kassle sa potom vydáva na cestu s cieľom nájsť sériu mystických objektov a udržať ich čo najďalej od syndikátu Hammer. O návrh scenára sa postaral Umair Aleem (Extraction), no ešte ho upraví sám Wadlow.

Raňajky
Raňajky Zdroj: IDW Publishing

Shazam! vnadí klipom priamo z filmu 

Blížiaca sa komiksovka Shazam! sa pripomenula novými zábermi. Klip je zameraný na stretnutie hlavného hrdinu (Zachary Levi) so záporákom menom Doctor Sivana (Mark Strong). O réžiu sa postaral David F. Sandberg (Lights Out) a premiéra je u nás naplánovaná na 4. apríla (duben) 2019.

Bill & Ted 3 je skutočnosťou

Keanu Reeves a Alex Winters si pre fanúšikov pripravili špeciálne video, v ktorom oznámili dlho pripravované pokračovanie série Bill & Ted, ktoré ponesie názov Bill & Ted Face the Music. Snímka by sa mala začať natáčať už toto leto a jej premiéra je momentálne naplánovaná na 21. augusta (srpen) 2020.

Emily Blunt príde v chystanej dráme o zrak a sluch

Emily Blunt by si mala zahrať v pripravovanej dráme Not Fade Away, ktorá bude adaptáciou memoárov Not Fade Away: A Memoir of Senses Lost and Found z roku 2015 od psychoterapeutky menom Rebecca Alexander. Dielo hovorí o jej živote so zriedkavou genetickou mutáciou, kvôli ktorej prišla postupne o zrak aj sluch. Scenár napísala dramatička Lindsey Ferrentino. K projektu zatiaľ nie je pripojený žiadny režisér.

R-kový Hellboy sľubuje krvavú a brutálnu fantasy zábavu
R-kový Hellboy sľubuje krvavú a brutálnu fantasy zábavu Zdroj: Paramount Pictures
Domov
Zdieľať
Diskusia