Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. apríla 2019, 5:00
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

V najbližších rokoch by sme sa mohli dočkať Star Wars filmov z obdobia Knights of the Old Republic

V najbližších rokoch by sme sa mohli dočkať Star Wars filmov z obdobia Knights of the Old Republic
Zdroj: Disney/Lucasfilm
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Dorazila ďalšia dávka správ zo sveta filmu aj seriálu.

Aj dnes sa hlásime s našou pravidelnou rubrikou Raňajky s Filmkultom, ktorá ťa znova oboznámi s tými najzaujímavejšími novinkami zo sveta filmu a seriálu.


V Disney zvažujú Star Wars filmy z obdobia Knights of the Old Republic

Prezidentka Lucasfilmu Kathleen Kennedy na nedávnej udalosti Star Wars Celebration prezradila, že by sme sa v budúcnosti mohli dočkať filmov z obdobia Knights of the Old Republic. Nič konkrétne síce nepotvrdila, no mnohých fanúšikov určite poteší skutočnosť, že v Disney uvažujú aj nad takýmito projektami.

3. séria Westworldu dorazí budúci rok

Predseda WarnerMedia Bob Greenblatt potvrdil, že tretiu sériu Westworldu uvidíme v roku 2020. Na konkrétnejší dátum si budeme musieť ešte počkať.

Raňajky
Raňajky Zdroj: HBO

Disney kúpilo Fox hlavne kvôli streamovacej platforme Disney+

Výkonný riaditeľ Disney Bob Iger prezradil, že jedným z hlavných dôvodov, kvôli ktorým spoločnosť Disney kúpila Fox, bolo práve rozhodnutie naštartovať vlastnú streamovaciu platformu. Knižnica Disney+ tak bude aj vďaka projektom Foxu plná mnohých filmových aj seriálových projektov.

Raňajky
Raňajky Zdroj: Disney

Režisér Spider-Mana natočí mix biblického príbehu a Highlandera

Jon Watts (Spider-Man: Homecoming, Spider-Man: Far from Home) natočí pre Warner Bros. snímku s názvom Methuselah. Tá sa bude sústrediť na biblickú postavu, ktorá dokázala žiť viac než 400 rokov. Hlavná postava by mala v priebehu svojich dobrodružstiev získať množstvo zručností, pričom film by mal nejakým spôsobom pripomínať napríklad aj Highlandera.

S hlavnou úlohou je spájaný Michael B. Jordan (Creed, Black Panther) a o prvý návrh scenára sa postaral Tony Gilroy (trilógia Jasona Bourna, Michael Clayton). Watts a Jordan by mali v najbližšej dobe hľadať nového scenáristu.

Raňajky
Raňajky Zdroj: Marvel Studios

Mark Wahlberg si zahrá bionicky vylepšeného tajného agenta

Travis Knight (Bumblebee, Kubo and the Two Strings) natočí snímku The Six Billion Dollar Man, vychádzajúcu z rovnomenného, akčného sci-fi seriálu zo 70. rokov minulého storočia. Hlavným hrdinom je bývalý astronaut Steve Austin, ktorý má vďaka svojim bionickým implantátom nadľudskú silu, čo z neho robí perfektného tajného agenta.

Scenár napísal Bill Dubuque (The Judge, The Accountant) a úlohu Austina si strihne Mark Wahlberg. Štúdio Warner Bros. stanovilo premiéru na 5. júna (červen) 2020. Kedy sa ale začne natáčať, to zatiaľ nevieme.

Raňajky
Raňajky Zdroj: Paramount Pictures
Domov
Zdieľať
Diskusia