Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
28. októbra 2019, 13:55
Čas čítania 0:54
Tímea Krauszová

Tvorca Černobylu natočí pre Disney reštart Pirátov Karibiku. Vráti sa Johnny Depp ako Jack Sparrow?

Tvorca Černobylu natočí pre Disney reštart Pirátov Karibiku. Vráti sa Johnny Depp ako Jack Sparrow?
Zdroj: IMDB
FILMY A SERIÁLY PIRÁTI KARIBIKU
Uložiť Uložené

Nová dvojica scenáristov má za úlohu vymyslieť príbeh, ktorý by Disney chcel spracovať.

Možno si ešte spomenieš, že takto pred rokom sme ťa informovali o reštarte Pirátov Karibiku. Vtedy mala na novom príbehu pracovať dvojica scenáristov Rhett Reese a Paul Wernick. Obaja sa môžu pochváliť scenármi, ktoré napísali pre Zombieland či komiksovku Deadpool. Napokon však nič nové nevymysleli. Ich prácu teraz preberá nová dvojica a je možné, že sa nejakého reštartu naozaj dočkáme.

Piráti z Karibiku
Piráti z Karibiku Zdroj: Disney

Ostrieľaná dvojica scenáristov

Novou posilou pre Disney sú Craig Mazin a Ted Eliott. Eliott pracoval ako scenárista na každom filme Pirátov okrem toho posledného. Tiež bol jedným z producentov pri Pirátoch Karibiku: V neznámych vodách. Jeho voľba je teda jasná a sme zvedaví, s čím vyrukuje teraz. Prekvapením (ale veľmi príjemným) je voľna Mazina, ktorý naposledy pracoval na miniseriálovom hite Chernobyl. Síce Chernobyl nie je ani prižmúrením oboch očí zábavný seriál, Mazin však predtým pracoval napríklad na Scary Movie 3 a 4 alebo Vo štvorici po opici 2.

Zdá sa teda, že má čo ponúknuť a dielo týchto dvoch džentlmenov by mohlo byť naozaj veľkolepé. Veľkú zásluhu na úspechu pirátskej série ale nesú postavy a najmä ich herci. Úspech teda trochu záleží aj od toho, koľké z postáv budú chcieť oživiť.

Johnny Depp v úlohe Jacka Sparrowa
Johnny Depp v úlohe Jacka Sparrowa Zdroj: Disney

Bude postava Jacka Sparrowa v novinke?

Toto je otázka, na ktorú podľa Screen Crush zatiaľ nepoznáme odpoveď. Nevie sa ani to, či si opäť zavolajú herca Johnnyho Deppa. Je však veľmi náročné predstaviť si na Deppovom mieste hocikoho iného.

Domov
Zdieľať
Diskusia