Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. októbra 2019, 16:02
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Cardi B: Ženským raperkám som dala nádej, vďaka mne zarábajú a zaujímajú sa o ne mužskí interpreti

HUDBA
Uložiť Uložené

Americká raperka vysvetľuje svoje slová, keď povedala, že vyšľapala cestu všetkým ostatným raperkám.

V súčasnosti neexistuje ženská raperka, ktorej hudobná kariéra by sa tešila väčšej pozornosti, ako je to v prípade Cardi B. Vo svojej kategórii sa jej podarilo získať všetky prestížne ceny a aktuálne pracuje na ďalšom albume, ktorý rovnako s veľkou pravdepodobnosťou bude zdobiť prvé miesta rebríčkov. 

Odporúčané
Cardi B odpovedá Tekashimu na obvinenia v členstve v nebezpečnom gangu: Neviem, kto je tento muž Cardi B odpovedá Tekashimu na obvinenia v členstve v nebezpečnom gangu: Neviem, kto je tento muž 21. septembra 2019, 12:12

Má teda, pochopiteľne, veľkú zásluhu aj na tom, že verejnosť vníma rapový žáner v súvislosti so ženami oveľa priaznivejšie a nedávno v jednom rozhovore stručne skonštatovala, že ženám vyšľapala cestu k úspechu. Aby neboli jej slová pochopené nesprávne, rozhodla sa ich dovysvetliť na sociálnej sieti. 

Myslela to totiž tak, že vďaka nej aj mužskí raperi pochopili, že má cenu spolupracovať so ženskými raperkami a brať ich ako plnohodnotnú súčasť hudobného priemyslu. Po jej príchode začali aj vydavateľstva brať vážnejšie rap, ktorý aj textovo produkujú ženy a taktiež si za svoju tvorbu podľa Cardi B vďaka jej zásluhám môžu pýtať peniaze. 

Odporúčané
Nakopem ti zadok, vieš, že som šialená. Cardi B sa vyhráža Edovi Sheeranovi po tom, čo ju nechal uniesť Nakopem ti zadok, vieš, že som šialená. Cardi B sa vyhráža Edovi Sheeranovi po tom, čo ju nechal uniesť 5. októbra 2019, 10:37
Domov
Zdieľať
Diskusia