Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. septembra 2019, 12:12
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Cardi B odpovedá Tekashimu na obvinenia v členstve v nebezpečnom gangu: Neviem, kto je tento muž

HUDBA 6IX9INE
Uložiť Uložené

Americká raperka reagovala, podobne ako v prípade obvinení od Nicki Minaj, videom, ktoré vysvetlilo situáciu za ňu.

6ix9ine má za sebou prvý týždeň pojednávania, v rámci ktorého sa rozhoduje o tom, či ho prepustia na slobodu aj napriek tomu, že mu pôvodne hrozilo doživotie. S federálnou políciou však uzavrel dohodu – ak udá všetkých členov gangu Nine Trey, môže sa 47 ročnému trestu väzenia vyhnúť. Z prepisu jeho prvých výpovedí je jasné, že zatiaľ ide všetko podľa plánu a vlastne toho prezradil aj viac, ako bolo pôvodne nutné.

Odporúčané
6ix9ine údajne udal Cardi B. Tvrdí, že je členkou nebezpečného gangu 6ix9ine údajne udal Cardi B. Tvrdí, že je členkou nebezpečného gangu 20. septembra 2019, 8:03

Od súdu dostal dúhový raper otázku týkajúcu sa toho, či do gangu Bloods patria aj iní známi interpreti rapového žánru vrátane Cardi B. 6ix9ine otvorene obvinil extrémne úspešnú víťazku Grammy, že patrí do gangu.

Ona sama o niekoľko desiatok minút pridala Tweet, v ktorom celú situáciu vysvetlila a dala jasne najavo, že nemá absolútne nič s nebezpečným Nine Trey, ktorý aktívne páchal trestné činy spojené s drogami, ozbrojenými lúpežami a pokusmi o vraždu. Jej príspevok neskôr zmizol a všetci predpokladali, že tým považuje situáciu za uzavretú. 

Aktuálne sa však o slovo prihlásila na Instagrame, kde podobne, ako v prípade odpovede pre Nicki Minaj, pridala reakčné meme video. Tentokrát zvolila slová od speváčky, raperky a herečky Keke Palmer, ktorá hovorí: „I hate to say it, I hope I don't sound ridiculous, I don't know who this man is.“

Odporúčané
Tekashimu nakladajú najznámejší raperi planéty: Na súde hralo Gummo, 6ix9ine udal populárneho kolegu a priznal úplatky Tekashimu nakladajú najznámejší raperi planéty: Na súde hralo Gummo, 6ix9ine udal populárneho kolegu a priznal úplatky 19. septembra 2019, 21:21

Tým reaguje, že Tekashiho nepozná a tým pádom nie je povolaný na to, aby mohol riešiť to, či je v gangu a aké trestné činy má na konte. Príspevok komentovala aj samotná speváčka Keke a množstvo ďalších populárnych raperov. 

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Iamcardib (@iamcardib),

Späť
Zdieľať
Diskusia